Blog

Binnen een maand 60.000 Media Markt Club leden

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Webwinkels
Geplaatst op: 8/1/2016

8
jan

Sinds de onopvallende oprichting van de Media Markt Club afgelopen november, heeft Media Markt al 60.000 registraties voor haar ledenclub binnengehaald. De leden van de Media Markt Club profiteren van exclusieve voordelen en krijgen speciale aanbiedingen aangeboden op basis van hun voorkeuren en eerdere aankopen.

In november 2015 lanceerde Media Markt zonder al te veel commotie haar nieuwe Media Markt Club. Het is de elektronicagigant echter gelukt in zeer korte tijd 60.000 registraties binnen te halen voor de loyaliteitsdienst van Media Markt. Aankomende week vindt de officiële lancering van de club plaats.

Club voordelen

Media Markt wil haar clubledenlijst zo ver mogelijk uitbreiden. Met behulp van de gegegevens van haar klanten kan de elektronicaketen haar klanten nog meer op maat bedienen. Ook is een meer persoonlijke benadering mogelijk. Koopt een clublid veel keukenapparatuur? Media Markt kan deze klant dan bijvoorbeeld een voordelige kookworkshop aanbieden. Uiteraard biedt Media Markt clubleden nog enkele andere voordelen; zo krijg je dubbele bedenktijd bij een aankoop en worden bestellingen uit de winkel eventueel gratis thuisbezorgd. Aankopen via MediaMarkt.nl worden altijd al zonder extra kosten verzonden.

49 clubhuizen

Met de oprichting van de Media Markt Club heeft de elektronicaketen haar 49 winkels in Nederland omgedoopt tot 'clubhuizen'. De vestigingsmanager is dan ook te vergelijken met een voorzitter. Clubleden krijgen naast eerdergenoemde voordelen in hun clubhuis voorrang bij speciale optredens of signeersessies van populaire artiesten.

Geen lid worden van de Media Markt club? Houd dan JouwAanbieding in de gaten, met iedere dag een nieuwe Media Markt dagaanbieding!

Geplaatst op 8 januari 2016

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Julio Iglesias (78)Spaans zangerJulio Iglesias
  • Bruce Springsteen (72)Amerikaans zanger en componistBruce Springsteen
  • Ray Charles (1930 - 2004)blinde Amerikaans zanger en pianistRay Charles
  Verleden vandaag
  • Ontdekking Neptunus (1846)De planeet Neptunus wordt ontdekt door een Franse en een Britse astronoom.Ontdekking Neptunus
  • Peron president (1973)Juan Peron wordt opnieuw president van Argentinie. Peron was de man van de beroemde Evita.Peron president
  Spreuk van de dag

  Ware luiheid is extra vroeg opstaan om langer te kunnen luieren.

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven