Blog

Black Friday 2016: nog één week wachten!

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Evenementen
Geplaatst op: 18/11/2016

18
nov

Over een week barst het grootste online shopping spektakel van het jaar los: Black Friday. Op vrijdag 25 november 2016 en de rest van het weekend profiteer je bij heel veel webwinkels van bizarre kortingen en acties. Het online shopping evenement geeft je de kans voordelig inkopen te doen voor de feestdagen!

Kortingen en acties

In Amerika is Black Friday een waar fenomeen; mensen staan uren in de rij om vervolgens als een kooplustige menigte door winkels vol koopjes en aanbiedingen te razen. Ook online worden er waanzinnige kortingen aangeboden. Een groot aantal Nederlandse webwinkels doen mee met de Black Friday gekte. Vooral op het gebied van fashion kun je vrijdag 25 november je slag slaan. O.a. Asos.com, Booho.com en TheSting.com bieden je alléén op Black Friday fikse kortingen op de hele collectie. Ook elektronicawinkels als MediaMarkt.nl en Expert.nl doen mee met Black Friday. Kijk voor een compleet overzicht van alle Black Friday kortingen op de JouwAanbieding.nl kortingspagina.

Ontstaan Black Friday

De vrijdag na Thanksgiving wordt in Amerika al jarenlang 'Black Friday' genoemd. Op deze zwarte vrijdag bieden veel winkels en webshops producten aan met hoge korting. In 24 Amerikaanse staten is Black Friday zelfs een officiële vakantiedag. Over hoe Black Friday precies is ontstaan bestaat nog onduidelijkheid. In de periode rond Thanksgiving worden er al sinds de 19e eeuw veel parades georganiseerd, en winkeliers speelden hier steeds vaker op in door parades te sponsoren en speciale parade-deals aan te bieden. Men vermoedt dat Black Friday vervolgens uit deze actieperiode is voortgekomen.

Welke scherpe deals ga jij scoren op Black Friday? Wij zijn benieuwd!

Geplaatst op 18 november 2016

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Paul McCartney (76)Britse zanger en lid van 'The Beatles'Paul McCartney
  • Henny Huisman (67)Nederlandse tv-presentatorHenny Huisman
  • Irene Moors (51)Nederlands tv-presentatriceIrene Moors
  Verleden vandaag
  • Slag bij Waterloo (1815)Op deze dag vond een veldslag bij Waterloo plaats, waarbij Napoleon Bonaparte definitief werd verslagen.Slag bij Waterloo
  • Nieuwe attractie in Movie Park Germany (2011)De Van Helsing's Factory, een 5 miljoen kostende stalen overdekte achtbaan, wordt geopend.Nieuwe attractie in Movie Park Germany
  Spreuk van de dag

  Zoals het klokje thuis tikt, tikt het ergens anders ook.

  Website van de dag
  Speelgoedwinkel.nl screenshot
  Speelgoedwinkel.nlSpeelgoedwinkel.nl is de grootste dealer op internet voor de populaire artikelen van LEGO en Playmobil.Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven