Blog

Black Friday gaat los in Nederland

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Esmee
Categorie: Kortingsacties
Geplaatst op: 27/11/2015

27
nov

Vandaag is het Black Friday. Dit is een traditie die is overgewaaid vanuit Amerika. Tijdens Black Friday kan je in allerlei winkels en webshops kortingen ontvangen tot wel 70%. Dit jaar doen ruim tientallen bedrijven mee aan de shopgekte. Dit zijn o.a. Media Markt, Wehkamp en Groupon. In de winkels kan het erg druk worden en om te voorkomen dat het product van jouw keuze uitverkocht is, is het een aanrader om online te profiteren van alle kortingen.

Vrijdag na Thanksgiving

De dag na Thanksgiving is bekend als Black Friday. In Amerika is dit de start van het feestdagen shopseizoen en bieden veel winkels hoge kortingen aan op diverse producten. De traditie van Amerika is een aantal jaar geleden overgewaaid naar Nederland. In 2014 waren Media Markt en BCC de enige winkels in Nederland die op het Amerikaanse fenomeen inspeelden. Dit jaar doen ze dat weer, maar nu met nog ruim 30 andere winkels. Dit seizoen maakt voor veel winkels het verschil. De acties kunnen bijdragen aan extra inkomsten en dat is waar Black Friday om draait. De naam staat voor de rode omzet cijfers die weer zwart worden door de goede omzet van Black Friday. Echter blijft het nog de vraag of deze speciale shopdag gaat aanslaan bij de Nederlanders, omdat we in Nederland nu eenmaal andere tradities hebben en überhaupt geen Thanksgiving vieren.

Wat is er voor jou?

Ondanks dat Black Friday typisch iets van Amerikaanse bodem is, wordt het in Nederland ook steeds bekender. Grotere winkels doen mee en bieden jou hoge kortingen aan, die op kunnen lopen tot wel 70%. Dit jaar doen er ongeveer 30 verschillende winkels mee en kan je profiteren van de kortingen online en in de winkel. Winkels die o.a. meedoen zijn: Media Markt, BCC, Bol.com, Centralpoint.nl, Wehkamp, Bart Smit, Intertoys, V&D, Bobshop, Conrad, iBOOD, Hunkemöller, Spartoo.nl, PerrySport, Groupon en nog veel meer. Met Black Friday is het een aanrader je aankopen online te doen, omdat schappen in de winkels door de drukte snel leeg kunnen zijn. Wanneer je online winkelt is de kans kleiner dat iets uitverkocht is. Veel aanbiedingen zijn op Black Friday online te vinden en profiteer je van dezelfde kortingen en soms ook van gratis verzending. Daarnaast kan je shoppen tot middernacht en dat is onmogelijk bij de fysieke winkels.

Cyber Monday

Aankomende maandag is het Cyber Monday. Dit is net zoals Black Friday een shopdag waar veel consumenten gebruik van maken, omdat er hoge kortingen zijn die op lopen tot wel 70%. Naar verwachting wordt maandag een drukke dag en zal de omzet vele malen hoger zijn dan afgelopen jaar. Cyber Monday biedt vooral aanbiedingen in de elektronicabranche. Ben jij op zoek naar een voordelige TV, tablet, wasmachine of mobiele telefoon? Tijdens Cyber Monday koop je elektronica super voordelig! Het leuke van Black Friday en Cyber Monday is dat de shopgekte in alle soorten branches wordt georganiseerd. Het kan dus een veel groter iets worden dan bijvoorbeeld de zomersale en wintersale, aangezien die vooral beperkt blijft tot de modebranche.

Geplaatst op 27 november 2015

Delen via:

Esmee

Over Esmee

Esmeé versterkt het team van JouwAanbieding als stagiaire Marketing & Communicatie. Met haar creatieve hersenspinsels en gevoel voor taal bedenkt ze de leukste ideeën ter promotie van JouwAanbieding.nl. Daarnaast houdt ze met een scherp en kritisch oog alle dagaanbiedingen in de gaten.

« Terug naar het berichtenoverzicht

    Om te reageren moet je eerst inloggen

    Email*

    Wachtwoord*

    Blog je mee?

    Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

    Bericht insturen

    Nieuws melden

    Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

    Nieuws melden

    JouwAanbieding blog

    JouwAanbieding blog

    Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

    Voor ieder wat wils!

    Voor ieder wat wils!

    Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

    Vandaag

    Jarig vandaag
    • Jet Li (61)Chinees-Amerikaans vechtkunstenaar en acteurJet Li
    • Charles Richter (1900 - 1985)Seismoloog, bekend van de schaal van RichterCharles Richter
    • Fanny Blankers-Koen (1918 - 2004)Nederlandse atleteFanny Blankers-Koen
    Verleden vandaag
    • Nationaal Park gesticht (1935)Het Nationaal Park de Hoge Veluwe wordt gesticht.Nationaal Park gesticht
    • Kernramp Tsjernobyl (1986)In Tsjernobyl, een kleine stad in het noorden van Oekraine, vindt een kernramp plaats.Kernramp Tsjernobyl
    Spreuk van de dag

    Een houten been van kreupelhout, is nooit grappig.

    Nieuwsbrief

    Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

    • Mis geen aanbieding meer!
    • Al het voordeel in je mailbox
    • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
    • Eenvoudig in- en uitschrijven
    • Ontvang exclusieve deals

    Alle deals in 1 nieuwsbrief!

    Inschrijven