Blog

Boekenweek 2017 bij Bruna!

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Webwinkels
Geplaatst op: 25/3/2017

25
maa

Vandaag begint de Boekenweek 2017! Van zaterdag 25 maart t/m zondag 2 april staan boeken van Nederlandse bodem in de schijnwerpers. Het thema van de Boekenweek is dit jaar 'Verboden Vruchten'. Bruna.nl verleid je de hele week met een groot boekenassortiment. Bij besteding van minimaal 12,50 euro aan Nederlandse boeken ontvang je gratis het Boekenweekgeschenk van auteur Herman Koch.

Boekenweek 2017

De Boekenweek 2017 staat weer voor de deur. Tijdens deze week is er volop aandacht voor het Nederlands boek. Het thema van de Boekenweek is dit jaar 'Verboden Vruchten'. "Pure verleiding, wat kan het mooi zijn. Maar wanneer je je laat verleiden van een verboden vrucht te eten, gaat de schoonheid er toch wat vanaf. Behalve bij boeken!", zo is te lezen op de website van Bruna, de grootste boekhandel van Nederland. Om in de sfeer van de Boekenweek te komen heeft Bruna een selectie van titels gemaakt die goed aansluiten bij het thema 'Verboden Vruchten'. Vind jij niets fijner dan op de bank kruipen met een goed boek? De Boekenweek is bij uitstek het moment om weer eens een nieuw exemplaar uit te kiezen!

Gratis boekenweekgeschenk

De Boekenweek is niet compleet zonder het Boekenweekgeschenk. Dat is dit jaar geschreven door Herman Koch, schrijver van o.a. 'Het Diner' en 'Zomerhuis met Zwembad'. Tijdens de Boekenweek ontvang je het boek 'Makkelijk leven' gratis bij aankoop van minimaal 12,50 euro aan Nederlandstalige boeken. Je ontvangt het geschenk als eBook wanneer je voor meer dan 12,50 euro aan eBooks besteld via bijvoorbeeld Bruna.nl. Wist je dat je met het Boekenweekgeschenk ook één dag gratis met de trein kan reizen? Wanneer je op 2 april 2017 met de trein gaat en het Boekenweekgeschenk (papieren óf digitale versie) aan de conducteur laat zien? mag je gratis reizen!

Bruna.nl

Boekhandel Bruna werd in 1868 in Haarlem opgericht door de 24-jarige Albert Willem Bruna.In 1890 vestigde Bruna zich in Utrecht en later Houten, waar het bedrijf tot op heden haar hoofdkantoor heeft. Sinds 1949 is Bruna franchisegever en heeft de boekhandelketen zich door het hele land sterk uit weten te breiden. Bruna behoort momenteel tot de Top 100 van grootste winkelketens van Nederland.

Geplaatst op 25 maart 2017

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Estée Lauder (1906 - 2004)Oprichtster van het Amerikaanse cosmeticabedrijf 'Estee Lauder'.Estée Lauder
  • Carry Slee (73)Nederlandse kinderboekenschrijfster. Enkele boeken zijn verfilmd.Carry Slee
  • Pamela Anderson (55)Amerikaanse actrice en Playmate. Werd bekend de serie 'Baywatch'.Pamela Anderson
  Verleden vandaag
  • Invoering rookverbod horeca (2008)Het algemeen rookverbod wordt ingevoerd in de Nederlandse horeca.Invoering rookverbod horeca
  • Eerste Sony walkman (1979)Elektronicafabrikant Sony lanceert het eerste, op batterijen werkende, apparaat dat cassettes kan afspelen: de Walkman.Eerste Sony walkman
  Spreuk van de dag

  Wie wil, zoekt een mogelijkheid. Wie niet wil, zoekt een reden.

  Website van de dag
  Dagaanbieding.net screenshot
  Dagaanbieding.netEen leuk actueel aanbiedingenoverzicht. Iedere 24 uur worden de acties volledig vernieuwd.Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven