Blog

Bol.com breidt 2-uursbezorging uit

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Lianne
Categorie: Webwinkels
Geplaatst op: 27/9/2019

27
sep

Fan van de game FIFA? Woon je in Amsterdam dan heb je geluk: Bol.com bezorgt de game een dag na de lancering vanaf 7.00 uur. In samenwerking met PostNL staat de etailer op zaterdagochtend al vroeg bij je op de stoep. Kun je lekker het hele weekend gamen.

Bol.com breidt haar 2-uurslevering uit met vroege ochtend- en zaterdaglevering in Amsterdam. Aanleiding voor de uitbreiding is de lancering van de game FIFA 20 op 27 september 2019. De afgelopen jaren zag bol.com naar eigen zeggen de populariteit van de FIFA-spellen fors toenemen. Zo was voor de lancering al 50% van de FIFA 20 voorraad voor bol.com via een reservering verkocht. Exclusief voor de fans in Amsterdam gaat bol.com de nieuwste FIFA op 28 september al vanaf 07.00 uur laten thuisbezorgen, per elektrische bakfiets in samenwerking met PostNL.

Niet enkel voor de lancering, ook erna is in Amsterdam de bezorgoptie ‘Binnen 2 uur Bezorgd’ beschikbaar op zes dagen per week, nu ook op zaterdag. Klanten die op zaterdag tussen 10.00 en 15.00 uur een bestelling plaatsen, kunnen deze vanaf nu binnen 2 uur in huis hebben.

Same day delivery voor gamers buiten Amsterdam

Voor de gamers die niet in Amsterdam wonen, maakt bol.com het ook mogelijk om de nieuwste FIFA op de release dag te ontvangen zonder dat zij daar de deur voor uit hoeven. Als klanten op 27 september vóór 14.00 uur bestellen via de bol.com ‘Vandaag Bezorgd’ service, dan wordt het pakketje nog dezelfde dag ’s avonds bezorgd.

Pilot ‘Binnen 2 uur Bezorgd’

‘Binnen 2 uur Bezorgd’ is elke werkdag tussen 10.00 uur en 19.00 uur beschikbaar (op zaterdag tot 15.00 uur) voor mensen die in Amsterdam wonen. Klanten hebben de keuze uit verschillende tijdvakken waarbinnen je je bestelling het liefst willen ontvangen. Voor de snelservice betaal je €7,50, voor klanten met de bol.com voordeelbundel Select gelden deze kosten niet. Indien de pilot in Amsterdam succesvol blijkt volgt uitbreiding naar meerdere plaatsen in Nederland en België.

FIFA 20

FIFA 20 is het best verkopende spel voor op de PlayStation en Xbox bij Bol.com. Het populaire spel neemt na meer dan 15 jaar afscheid van de vertrouwde voices van Youri en Evert en dragen het stokje over aan Jeroen Grueter en Sierd de Vos. Ook zijn er bij deze release twee spelers uit de Benelux toegevoegd op de cover van FIFA 20. Zo is Virgil van Dijk op de Collector’s editie te vinden en Eden Hazard op de standaard editie. Ook bondscoach Ronald Koeman is als Icon in de game te vinden.

Geplaatst op 27 september 2019

Delen via:

Lianne

Over Lianne

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content netjes wordt gepresenteerd. Met haar krachtige teksten informeert deze koopjesjager jou over het laatste nieuws uit de wereld van aanbiedingen, kortingen en e-commerce.

« Terug naar het berichtenoverzicht

    Om te reageren moet je eerst inloggen

    Email*

    Wachtwoord*

    Blog je mee?

    Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

    Bericht insturen

    Nieuws melden

    Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

    Nieuws melden

    JouwAanbieding blog

    JouwAanbieding blog

    Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

    Voor ieder wat wils!

    Voor ieder wat wils!

    Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

    Vandaag

    Jarig vandaag
    • Wubbo Ockels (1946 - 2014)Nederlands eerste astronautWubbo Ockels
    • Lady Gaga (38)Amerikaanse zangeresLady Gaga
    • David 'chip' Reese (1951 - 2007)Amerikaanse pokerproDavid 'chip' Reese
    Verleden vandaag
    • Eerste uitzending Radio Donna (1992)Radio Donna start haar eerste uitzending live vanuit Brussel.Eerste uitzending Radio Donna
    • Beatles treden niet meer op (1969)Ringo Starr kondigt aan dat de Beatles niet meer in het openbaar zullen optreden.Beatles treden niet meer op
    Spreuk van de dag

    Liefde zit in een klein hoekje. Jammer dat de aarde rond is.

    Nieuwsbrief

    Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

    • Mis geen aanbieding meer!
    • Al het voordeel in je mailbox
    • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
    • Eenvoudig in- en uitschrijven
    • Ontvang exclusieve deals

    Alle deals in 1 nieuwsbrief!

    Inschrijven