Blog

Bol.com brengt avondbezorging en Select-abonnement naar België

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Webwinkels
Geplaatst op: 4/8/2017

4
aug

Na afgelopen jaren flink te hebben geïnvesteerd in de uitbreiding van de bezorgmogelijkheden voor haar Nederlandse klanten, gaat Bol.com nu ook haar Belgische klanten tegemoet komen met nieuwe bezorgopties. Sinds deze week is het voor klanten uit België mogelijk om voor avondbezorging op dinsdag of donderdag te kiezen. Ook kunnen Belgen zich vanaf nu abonneren op Bol.com Select, waarmee je o.a. de verzendkosten van meer dan 300.000 geselecteerde producten kan afkopen.

Avondbezorging in België

Bol.com is afgelopen jaar druk bezig geweest met het uitbreiden van bezorgopties in Nederland. Ook naar het bezorgaanbod in België is goed gekeken. Vanaf deze week kunnen Belgische Bol.com klanten kiezen voor avondbezorging op dinsdag- of donderdagavond. Voor nu geldt dit alleen voor klanten uit Antwerpen, Oost-Vlaanderen en de gebieden rondom Brussel. Bol.com's avondbezorging dekt op dit moment 70% van de postcodes in Vlaanderen. In Nederland is het sinds vorig jaar mogelijk om voor een meerprijs te kiezen voor levering tussen 18:00 en 22:00 uur. In eerste instantie kon dit ook alleen op dinsdag- en donderdagavond, maar inmiddels is de dienst uitgebreid naar elke doordeweekse dag.

Bol.com Select bezorgabonnement

Naast het aanbieden van avondbezorging is Bol.com in België ook gestart met het Select bezorgabonnement. Dit abonnement werd in april 2017 in Nederland geïntroduceerd. Leden van het Select-bezorgabonnement hoeven niet te betalen voor avondlevering, bezorging van orders onder de 20 euro en 'same day delivery'. Je kan hierbij kiezen uit ruim 300.000 artikelen, te herkennen aan het Select-label. In Nederland betaal je als abonnee 14,99 euro per jaar, in België is dat 9,99 euro per jaar. "Omdat we in België nog niet Vandaag Bezorgd aanbieden en avondbezorging op alle dagen, is het Select-abonnement daar goedkoper", aldus Patty Bouhuijs, woordvoerder van Bol.com.

Geplaatst op 4 augustus 2017

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Jaap van Zweden (58)Violist en dirigent. Won de Amerikaanse Conductor of the Year Award 2012.Jaap van Zweden
  • Liesbeth List (77)Nederlandse zangeres en actrice. Ontving o.a. een Edison en Gouden Harp.Liesbeth List
  • Frank Sinatra (1915 - 1998)Zanger, acteur, filmproducent en -regisseur. Bijnaam: The Voice.Frank Sinatra
  Verleden vandaag
  • 1e Jan, Jans en de Kinderen (1970)In Libelle verschijnt vandaag de eerste Jan, Jans en de kinderen. In de strip staan de avonturen van de familie Tromp centraal.1e Jan, Jans en de Kinderen
  • Mona Lisa weer terecht (1913)Na twee jaar verdwenen te zijn na een diefstal uit het Louvre, is Mona Lisa weer teruggevonden in Florence.Mona Lisa weer terecht
  Spreuk van de dag

  De wereld vergaat vandaag niet, in Australie is het al morgen.

  Website van de dag
  Perrysport.nl screenshot
  Perrysport.nlShop online voor sportkleding, accessoires en outdoorartikelen.Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven