Blog

C&A opent winkel volgens nieuw concept in Arnhem

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Webwinkels
Geplaatst op: 15/9/2017

15
sep

Kledingwinkel C&A opende deze week haar eerste vernieuwde winkel in Arnhem. Het is het eerste Nederlandse filiaal van C&A dat een complete make-over heeft gekregen. In onze buurlanden België en Duitsland werden al eerder vernieuwde C&A winkels geopend, net als in Oostenrijk, Frankrijk en Luxemburg. Het vernieuwde C&A filiaal in Arnhem is gevestigd in winkelcentrum Kronenburg.

Make-over voor C&A

C&A is bezig met het vernieuwen van haar kledingwinkels. Het bedrijf heeft een nieuw concept ontwikkeld op basis van resultaten die uit een interview onder 20.000 klanten naar voren kwamen. In een groot aantal Europese landen zijn al vernieuwde C&A filialen geopend, en deze week was Nederland aan de beurt. In winkelcentrum Kronenburg in Arnhem opende C&A een vernieuwde winkel. C&A kondigde afgelopen juni al aan dat de winkels volgens het nieuwe concept groter zouden worden. De Arnhemse vestiging is uitgebreid met een aangrenzend pand en telt nu zo’n 1.600 vierkante meter. C&A is van plan meer van haar 127 Nederlandse winkels een make-over geven in de komende periode.

Nieuw ontwerp

Voor het nieuwe ontwerp van de C&A winkels heeft het bedrijf dus duizenden klanten geïnterviewd om hun wensen te achterhalen. Nieuw is onder meer de belijning op het plafond, die de optimale looproute aangeeft. Verder is er in de winkel gekozen voor natuurlijke materialen en aardetinten om klanten een huiselijk gevoel te geven. De nieuwe verlichting bestaat volledig uit LED-lampen, wat volgens C&A past bij de duurzaamheidsstrategie.

Geplaatst op 15 september 2017

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Candy Dulfer (52)Nederlandse saxofonisteCandy Dulfer
  • Inge Diepman (58)Nederlandse radio- en tv-presentatriceInge Diepman
  • Thiemo de Bakker (33)Nederlandse tennisserThiemo de Bakker
  Verleden vandaag
  • Eerste emoticon gebruikt (1982)Computerwetenschapper Scott Fahlman gebruikt als eerste persoon een :-) emoticon op bulletinboard van zijn universiteit.Eerste emoticon gebruikt
  • 1e tekenfilm met geluid (1928)Walt Disney's Steamboat Willie wordt voor de eerste keer vertoond. Dit is de eerste tekenfilm met geluid.1e tekenfilm met geluid
  Spreuk van de dag

  Klaag niet over lawaai als het geluk bij je aanklopt.

  Website van de dag
  Kruidvat.nl screenshot
  Kruidvat.nlBestel eenvoudig en snel jouw favoriete artikelen. De volgende dag in huis!Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven