Blog

CentralPoint.nl overgenomen door Infotheek Group

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Webwinkels
Geplaatst op: 20/6/2017

20
jun

Webshop CentralPoint.nl is overgenomen door de Infotheek Group voor een onbekend bedrag. Dankzij de overname groeit de Infotheek Group uit tot een bedrijf met 800 miljoen euro omzet en ruim 900 medewerkers in 14 verschillende Europese landen. Infotheek Group wil met de overname van Centralpoint.nl nog beter kunnen concurreren met de Europese IT-top.

Overname CentralPoint.nl

Zakelijke IT-specialist CentralPoint.nl komt in handen van Infotheek Group. Het bedrijf neemt de aandelen over van investeerder Greenfield Capital partners en oprichter Brian Speelman. Wanneer de Autoriteit Consument & Markt akkoord gaat met de overname beschikt de Infotheek Group naar eigen zeggen over de 'ultieme formule' om te blijven innoveren en groei te versnellen. Het bedrijf, dat bestaat sinds 1991, is o.a. ook verantwoordelijk voor de webshop 4Launch.nl.

Centralpoint.nl

De webwinkel CentralPoint.nl werd in 2001 opgericht door Brian Speelman. De shop groeide uit tot de grootste zakelijke IT-leverancier van Nederland. CentralPoint.nl haalt gemiddeld een jaaromzet van 120 miljoen euro. Sinds maart 2011 biedt CentralPoint ook speciale dagaanbiedingen aan op haar website. Iedere 24 uur staat er nieuwe deal online waarbij er hoge korting wordt gegeven op allerhande IT-producten waar ook consumenten van kunnen profiteren!

HP zomerdeals!

Tijdens dit hete zomerweer is het belangrijk om, letterlijk en figuurlijk, het hoofd koel te houden. Centralpoint.nl heeft daarom momenteel coole HP Zomerdeals! De webshop geeft leuke gifts weg bij HP actieproducten om toch heerlijk te kunnen relaxen. De actie loopt tot en met 23 juni 2017, OP=OP.

Geplaatst op 20 juni 2017

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Jessica Simpson (40)Amerikaanse zangeres en actriceJessica Simpson
  • Rik Felderhof (72)Nederlandse radio- en televisiepresentatorRik Felderhof
  • Max van Baden (1867 - 1929)Rijkskanselier van DuitslandMax van Baden
  Verleden vandaag
  • Rainbow Warrior zinkt (1985)Het Greenpeace schip de Rainbow Warrior wordt door 2 landmijnen tot zinken gebracht in de haven van Auckland, Nieuw-Zeeland.Rainbow Warrior zinkt
  • Wikibooks online (2003)Online encyclopedie Wikipedia start Wikibooks; een collectie van gratis, online te bestuderen, studieboeken.Wikibooks online
  Spreuk van de dag

  Elke ezel hoort zichzelf graag balken.

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven