Blog

Condoomfabriek.nl overgenomen door Willie.nl

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Esmee
Categorie: Webwinkels
Geplaatst op: 23/1/2016

23
jan

Condoomfabriek.nl is overgenomen door Willie.nl. De erotiek-webwinkel is nu eigenaar van CLS Healthcare BV. CLS Healthcare is het moederbedrijf van Condoomfabriek.nl en Safe.nl. Met de overname verwacht Willie.nl het komende jaar een omzet te kunnen generen van €5 miljoen euro. Daarnaast wil de webwinkel het assortiment gaan uitbreiden.

CLS Healthcare BV, moederbedrijf van Condoomfabriek.nl en Safe.nl, is overgenomen door Willie.nl. Beide webshops behoren nu tot de markt met de online verkoop van condooms, lingerie en seksspeeltjes waar Willie.nl zich ook in bevind. CLS Healthcare is in 2005 opgericht en is 1 van de grotere spelers in Nederland op het gebied van de online verkoop van condooms.

Willie.nl

Willie.nl is opgericht in 2010 en is in enkele jaren uitgegroeid tot een bekende naam. De webshop claimt daarom een plaats in de top 3 van erotische webwinkels in Nederland. Samen met de 2 overgenomen webshops van CLS Healthcare zou Willie.nl dit jaar een omzet kunnen realiseren van €5 miljoen euro. Bij de overname van CLS Healthcare zijn ook een tiental premium domeinnamen overgegaan, waaronder Condooms.nl. Wat Willie.nl hiermee gaat doen is nog niet bekend.

Groei

Terwijl Christine le Duc bekend heeft gemaakt 13 winkels te sluiten, kent Willie.nl sinds de oprichting nog elk jaar een groei. Door de overname van Condoomfabriek.nl en Safe.nl verwacht de erotiek-webwinkel nog meer groei in omzet en zien ze een mogelijkheid om het assortiment verder uit te breiden.

Geplaatst op 23 januari 2016

Delen via:

Esmee

Over Esmee

Esmeé versterkt het team van JouwAanbieding als stagiaire Marketing & Communicatie. Met haar creatieve hersenspinsels en gevoel voor taal bedenkt ze de leukste ideeën ter promotie van JouwAanbieding.nl. Daarnaast houdt ze met een scherp en kritisch oog alle dagaanbiedingen in de gaten.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Steve Irwin (1962 - 2006)Australische dierenkenner, dierentuinhouderSteve Irwin
  • Hans Klok (55)IllusionistHans Klok
  • Lenny Kuhr (74)Nederlandse zangeresLenny Kuhr
  Verleden vandaag
  • Hitlijstnotering voor Elvis Presley (1956)Het nummer Heartbreak Hotel brengt Elvis Presley voor de eerste keer in de hitlijsten.Hitlijstnotering voor Elvis Presley
  • 1e Nederlandse zoekmachine (1996)Ilse.nl krijgt haar officiele eerste vermelding. Het begin van een zoekmachine-tijdperk is een feit.1e Nederlandse zoekmachine
  Spreuk van de dag

  Echtgenote is de verleden tijd van echt genieten.

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven