Blog

Coolblue klantvriendelijkste bedrijf van Nederland 2017

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Webwinkels
Geplaatst op: 21/4/2017

21
apr

Coolblue is tijdens het CustomerFirst Gala uitgeroepen tot winnaar van de publieksprijs van de NCCA Customer First Awards. Het bedrijf mag zich een jaar lang het 'Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland' noemen. De awards werden gisterenavond uitgereikt in het Beatrix Theater in Utrecht. Het Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland is een initiatief van Bureau SAMR en Beeckestijn Business School en wordt dit jaar voor de 10e keer georganiseerd.

Klantvriendelijkste bedrijf van Nederland

Coolblue is door het bieden van uitstekende klantenservice gekroond tot 'Klantvriendelijkste bedrijf van Nederland 2017' tijdens de Customer First Swards. Coolblue werd samen met 220 andere bedrijven beoordeeld op punten als 'medewerkers beschikbaar', 'doen wat reclame belooft' en 'oprecht betrokken'. Met een eindcijfer van 8,34 kwam de Rotterdamse webshop als winnaar uit de bus. "Coolblue is een terechte winnaar", zegt Gerrit Piksen, manager customer intelligence bij SAMR. "De scores in de Top 10 liggen dicht bij elkaar, maar Coolblue scoort 0,28 punten hoger dan de nummer 2, Greetz. Coolblue wordt vooral goed beoordeeld omdat ze doen wat ze beloven, niet moeilijk doen en als er eens wat mis gaat, geven ze dat direct toe en lossen het perfect op."

Top 10 klantvriendelijkste bedrijven

Om uit te zoeken welk bedrijf door de Nederlands consument als meest klantvriendelijkheid wordt ervaren, doen initiatiefnemers SAMR en Beeckestijn Business School continu online onderzoek. Dit jaar laat winnaar Coolblue o.a. Greetz.nl en ook Landal GreenParks achter zich wanneer het gaat om klantvriendelijkheid. De Top-10 ranking van 2017 is:

  1. Coolblue
  2. Greetz
  3. Landal GreenParks
  4. Pearle
  5. Van der Valk
  6. Ikea
  7. Miss Etam
  8. Specsavers
  9. Efteling
  10. EMTÉ Supermarkten

Klantvriendelijkste medewerker

Naast de award voor klantvriendelijkste bedrijf van Nederland zijn er tijdens het award gala in Utrecht ook prijzen uitgereikt aan verschillende branchewinnaars. Zo werd o.a. Regiobank benoemd tot meest klantvriendelijke bank van Nederland en komt Simyo als klantvriendelijkste telecomleverancier uit de bus. Speciale aandacht was er voor Stienie Veldsink van de Efteling. Zij werd uitgeroepen tot 'Klantvriendelijkste Mederwerker van Nederland'. De Top 25 bedrijven uit het onderzoek en de genomineerden voor de NCCA Awards mochten voor deze prijs elk één medewerker nomineren.

Prijzenkast Coolblue

De prijzenkast van Coolblue begint inmiddels aardig vol te raken. Een paar weken geleden wist het bedrijf nog de prestigieuze Shopping Award voor Beste Webwinkel van Nederland 2017 in de wacht te slepen. In februari benoemde Tweakers Coolblue tot Beste Winkel van Nederland en België 2016/2017.

Geplaatst op 21 april 2017

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

    Om te reageren moet je eerst inloggen

    Email*

    Wachtwoord*

    Blog je mee?

    Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

    Bericht insturen

    Nieuws melden

    Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

    Nieuws melden

    JouwAanbieding blog

    JouwAanbieding blog

    Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

    Voor ieder wat wils!

    Voor ieder wat wils!

    Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

    Vandaag

    Jarig vandaag
    • Rob Stenders (59)Radio-dj (3FM, Radio 2)Rob Stenders
    • Viggo Waas (62)Nederlandse acteurViggo Waas
    • James Woods (77)Amerikaanse acteurJames Woods
    Verleden vandaag
    • Stadsrechten voor Tilburg (1809)De Brabantse stad Tilburg krijgt stadsrechten van Napoleon Bonaparte.Stadsrechten voor Tilburg
    • Bosbranden in Limburg (1971)De sinds maart aanhoudende droogte veroorzaakt flinke bosbranden in Limburg.Bosbranden in Limburg
    Spreuk van de dag

    Treinen rijden niet op tijd. Ze rijden op rails.

    Website van de dag
    Blogspot.com screenshot
    Blogspot.comGratis en zeer populaire blogdienst van Google. Deel je ervaringen met de rest van de wereld!Bezoek website

    Nieuwsbrief

    Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

    • Mis geen aanbieding meer!
    • Al het voordeel in je mailbox
    • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
    • Eenvoudig in- en uitschrijven
    • Ontvang exclusieve deals

    Alle deals in 1 nieuwsbrief!

    Inschrijven