Blog

Coolblue lanceert CoolblueFietst bezorgdienst

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Webwinkels
Geplaatst op: 3/4/2018

3
apr

Een paar dagen geleden kondigde Coolblue een haar eigen bezorgservice per fiets te starten. Veel mensen dachten in eerste instantie dat het om een 1 aprilgrap ging, maar dat blijkt niet zo te zijn; vandaag wordt CoolblueFietst écht gelanceerd. Met deze nieuwe bezorgservice wil Coolblue haar klanten heel erg blij maken. Zo hoeft niemand een hele dag thuis te blijven wachten op een pakketje! De bezorgdienst is vanaf nu beschikbaar in Eindhoven en Den Haag en wordt langzaamaan verder uitgebreid.

Coolblue op de fiets!

Coolblue.nl gaat pakketjes bezorgen met de fiets! De webwinkel wil haar klanten graag blij maken en biedt met behulp van een bezorgdienst per fiets nog meer gemak. Klanten die een bestelling plaatsen bij Coolblue krijgen hun bestelling de volgende dag in een tijdvak van 1 uur geleverd. Een kwartier van tevoren ontvangen ze een sms met het exacte tijdstip van bezorging. Pieter Zwart, Beginbaas van Coolblue: "Je pakketje wordt met een glimlach bezorgd vanuit de Coolblue-winkels, door échte Coolblue’ers. En we komen sowieso. We bellen 3 keer aan, bellen je op of roepen door je brievenbus. Je kan ons niet missen."

CoolblueFietst: groen én blauw

Vandaag vertrokken de eerste goedgevulde pakfietsen vanuit de Coolblue-winkels in Eindhoven en Den Haag. Voor wie in deze steden bijvoorbeeld een laptop, mobiele telefoon of koptelefoon bestelt, is de kans groot dat ze de volgende dag een vrolijke Coolblue’er voor de deur hebben staan. "En misschien wel het mooiste aan CoolblueFietst: het is groen. En blauw natuurlijk. Heel blauw," aldus Pieter Zwart. CoolblueFietst wordt verder uitgebreid naar alle grote steden in Nederland. Daarvoor is Coolblue nog op zoek naar minstens 250 Pakketverzorgers. Snel solliciteren dus als je van pakketjes en fietsen houdt!

Geplaatst op 3 april 2018

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Sting (72)Brits zangerSting
  • Winston Gerschtanowitz (47)Nederlands acteur en presentatorWinston Gerschtanowitz
  • Mahatma Gandhi (1869 - 1948)Indiaas pacifist en politicusMahatma Gandhi
  Verleden vandaag
  • Telekids stopt (1999)Het populaire kinder-programma Telekids, gepresenteerd door Carlo en Irene, stopt na precies 10 jaar.Telekids stopt
  • Oudste tv-kanaal van start (1951)De publieke televisiezender Nederland 1 gaat van start. Nederland 1 is het oudste tv-kanaal van Nederland.Oudste tv-kanaal van start
  Spreuk van de dag

  Alle wasberen hebben een staart, maar niet alle staarten hebben een wasbeer.

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven