Blog

Coolblue start eigen bezorgdienst

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Esmee
Categorie: Webwinkels
Geplaatst op: 2/2/2016

2
feb

Coolblue levert vanaf vandaag zelf zijn witgoed producten met CoolblueBezorgt. CoolblueBezorgt begint eerst met 15 bussen en levert in Brabant en een deel van Limburg. Later dit jaar wil Coolblue 50 bussen ingezet hebben, zodat ze van het begin tot het eind in de hand hebben wat er gebeurt.

Coolblue start vandaag met hun gloednieuwe bezorgdienst. De nieuwe dienst van Coolblue is de afgelopen 4 maanden getest en is nu helemaal klaar om officieel ingezet te worden. CoolblueBezorgt begint eerst met het leveren van witgoedbestellingen, maar wil later nog meer artikelen gaan bezorgen.

Van begin tot eind

Coolblue wil graag klanten blij maken. Door de inzet van een bezorgdienst kan de webshop het gehele proces volgen, vanaf bestelling tot levering. Daar komt dan ook nog bij kijken dat de bezorgers gespecialiseerd zijn en de apparatuur bij je thuis aansluiten en testen. Wanneer je er niet tevreden mee bent nemen ze het gewoon weer mee. Een extra voordeel van CoolblueBezorgt is dat ze ook op een hogere verdieping leveren waar andere bezorgdiensten niet naar toe gaan.

We-komen-sowieso-garantie

De nieuwe bezorgdienst is helemaal gratis en geeft een we-komen-sowieso-garantie. Deze garantie houdt in dat ze altijd de volgende dag langs komen! Coolblue werkt met een 60 minuten tijdvak waarin ze je bestelling komen brengen. De aflevertijd wordt van tevoren via een sms naar je gestuurd en een half uur voor aanvang bellen ze je ook nog even op. Wanneer er bij het adres alsnog niemand open doet, maken ze een foto van de voordeur om aan te tonen dat ze echt geweest zijn.

Bezorgdienstbussen

Vandaag worden de eerste 15 bezorgdienstbussen ingezet. CoolblueBezorgt levert momenteel alleen in Brabant en een deel in Limburg. Later dit jaar wordt dit uitgebreid naar andere provincies. Ook is het de bedoeling dat er eind dit jaar 50 bezorgbusjes ingezet zijn.

Geplaatst op 2 februari 2016

Delen via:

Esmee

Over Esmee

Esmeé versterkt het team van JouwAanbieding als stagiaire Marketing & Communicatie. Met haar creatieve hersenspinsels en gevoel voor taal bedenkt ze de leukste ideeën ter promotie van JouwAanbieding.nl. Daarnaast houdt ze met een scherp en kritisch oog alle dagaanbiedingen in de gaten.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Nina Brink (68)Nederlandse ondernemerNina Brink
  • Prins William (39)Volledig William Mountbatten-Windsor, zoon van Charles en Diana.Prins William
  • Lana Del Rey (35)Amerikaans singer-songwriterLana Del Rey
  Verleden vandaag
  • 1e Nijntje boek (1955)Het eerste boek over Nijntje, geschreven en getekend door Dick Bruna, komt uit. Later is Nijntje ook uitgebracht als animatieserie.1e Nijntje boek
  • Verschijning van Sp!ts en Metro (1999)De Sp!ts en Metro, 2 gratis dagbladen op tabloidformaat, verschijnen voor het eerst in Nederland.Verschijning van Sp!ts en Metro
  Spreuk van de dag

  Beter een levendige fantasie, dan een fantasieloos leven.

  Website van de dag
  Paperflies.com screenshot
  Paperflies.comGa op reis! Op Paperflies.com vind je iedere dag een voordelige vliegticketdeal naar een verre bestemming!Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven