Blog

Coolblue tijdelijk overgenomen

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Esmee
Categorie: Webwinkels
Geplaatst op: 2/12/2015

2
dec

Gisteren gingen er vele geruchten rond toen een ‘uitgelekte’ e-mail de aandacht trok. Coolblue nodigde haar personeel uit voor een bijeenkomst waarin belangrijk nieuws bekend gemaakt zou worden. Later werd duidelijk dat het om een tijdelijke overname gaat door een grote internationale speler.

Geruchten

Iedereen stond gisteren op scherp toen er een e-mail van Pieter Zwart, directeur van Coolblue, voor zijn werknemers ‘uitlekte’ in de media . In de persoonlijke boodschap werden alle werknemers uitgenodigd om zich om 16:00 uur te melden in de kantine van het bedrijf. Hier zou spannend nieuws bekend gemaakt worden! Er gingen geruchten rond dat Coolblue overgenomen zou worden, misschien hoofdsponsor van de voetbalclub Feyenoord werd of dat er een beursgang zou komen. Ook bij RTL Z stonden ze even op scherp, zoals dat wel vaker het geval is bij overname-nieuws.

Persconferentie

Tijdens een persconferentie werd duidelijk dat het over een tijdelijke overname gaat. De webwinkel wordt overgenomen door een grote internationale speler die de directeur van Coolblue al van kleins af aan kent. Het bedrag voor de overname loopt op in de miljarden, maar om hoeveel miljarden het gaat is niet duidelijk. Volgens Coolblue gaat de overname erg soepel en kunnen de werknemers van de 2 bedrijven goed met elkaar samenwerken.

Reclamestunt

Aan alle geruchten en nieuwsgierigheid kwam een einde toen het om een Sinterklaasstunt bleek te gaan! Sinterklaas en Coolblue werken al jaren intensief samen en delen een gezamenlijke doel, namelijk klanten blij maken! Dit jaar kan ook jij genieten van een Sinterklaasfeest met Coolblue. Door hun snelle levering heb jij je pakjes snel en gratis voor Pakjesavond in huis!

Geplaatst op 2 december 2015

Delen via:

Esmee

Over Esmee

Esmeé versterkt het team van JouwAanbieding als stagiaire Marketing & Communicatie. Met haar creatieve hersenspinsels en gevoel voor taal bedenkt ze de leukste ideeën ter promotie van JouwAanbieding.nl. Daarnaast houdt ze met een scherp en kritisch oog alle dagaanbiedingen in de gaten.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Julio Iglesias (78)Spaans zangerJulio Iglesias
  • Bruce Springsteen (72)Amerikaans zanger en componistBruce Springsteen
  • Ray Charles (1930 - 2004)blinde Amerikaans zanger en pianistRay Charles
  Verleden vandaag
  • Ontdekking Neptunus (1846)De planeet Neptunus wordt ontdekt door een Franse en een Britse astronoom.Ontdekking Neptunus
  • Peron president (1973)Juan Peron wordt opnieuw president van Argentinie. Peron was de man van de beroemde Evita.Peron president
  Spreuk van de dag

  Ware luiheid is extra vroeg opstaan om langer te kunnen luieren.

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven