Blog

Coolbue bezorgt witgoed-bestellingen nu ook vanuit Apeldoorn

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Webwinkels
Geplaatst op: 19/1/2018

19
jan

Coolblue opende gisteren een nieuw witgoeddepot in de Gelderse stad Apeldoorn. Vanuit dit depot levert de webwinkel met haar eigen bezorgdienst CoolblueBezorgt grote bestellingen naar klanten in Gelderland en Overijssel. Denk hierbij aan wasmachines, drogers en koelkasten, maar bijvoorbeeld ook grote TV's. De eigen bezorgdienst van Coolblue werd in 2016 gelanceerd om de bezorging van grote pakketten zelf uit te kunnen voeren.

Coolbue in Apeldoorn

Coolblue verzorgt de zogenaamde 'last mile delivery' van grote pakketten graag zelf. Daarom werd in 2016 een eigen bezorgdienst gelanceerd met de naam CoolblueBezorgt. Wanneer je bij de webwinkel een wasmachine, koelkast of ander groot product koopt, wordt deze zo snel mogelijk bij je thuis afgeleverd door Coolblue's bezorgers. Om in te kunnen spelen op het groeiende aantal bestellingen opende de online retailer gisteren een regionaal witgoeddepot in Apeldoorn. Vanuit dit magazijn worden klanten in Overrijsel en Gelderland bedient. Er vertrokken direct 10 goedgevulde blauwe bussen vanuit het nieuwe depot. De missie: veel klanten blij maken met hun witgoedbestelling! Pieter Zwart, Beginbaas bij Coolblue licht toe: "Bij het afleveren van grote producten kom je bij klanten over de vloer en dat is heel persoonlijk. Dit geeft ons de kans om iets extra’s te doen en onze klanten op die manier écht te verwonderen."

1.000 extra bezorgers

De nieuwe locatie in Apeldoorn is het 6e regionale witgoeddepot van Coolblue, naast Rotterdam, Utrecht, Amsterdam, Tilburg en Groningen. In oktober 2017 maakte Coolblue bekend dat het bedrijf maar liefst 1.000 extra medewerkers zoekt om als bezorger voor de webwinkel aan de slag te zijn. Zo'n 100 nieuwe bezorgers gaan aan de slag in Apeldoorn. "Blije bezorgers zorgen voor blije klanten. Daarom bieden wij bezorgers een vast salaris, een ongekend leuke werksfeer, een baan dichtbij huis en regelmatige confettidouches. In ruil zorgen onze nieuwe collega’s voor kracht en een glimlach bij onze klanten", aldus Pieter Zwart.

Geplaatst op 19 januari 2018

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Britney Spears (42)Amerikaanse zangeresBritney Spears
  • Lucy Liu (55)Amerikaanse actriceLucy Liu
  • Jan Ullrich (50)Duitse wielrennerJan Ullrich
  Verleden vandaag
  • Opening St Paul's Cathedral (1697)In Londen wordt de beroemde St Paul´s Cathedral geopend. In 1981 trouwde Prins Charles en Lady Diana hier.Opening St Paul's Cathedral
  • Octrooi op verwisselbaar scheermesje (1901)Het octrooi op het verwisselbare scheermesje komt in handen van Gilette.Octrooi op verwisselbaar scheermesje
  Spreuk van de dag

  Essentie van het leven, is te krijgen wat je kunt geven.

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven