Blog

Dagaanbieder iShopZo BV neemt VSDEAL.com over

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Dagaanbiedingen
Geplaatst op: 17/2/2016

17
feb

iShopZo neemt de dagshop VSDEAL.com over van Vortum Design B.V. iShopZo wil door middel van de overname een nog sterkere positie in de dagaanbieding-wereld innemen. iShopZo heeft momenteel al een sterk dagaanbiedingen portfolio en is bekend van de websites ClickToBuy.nl, DagActie.nl en CosmeticaDeals.nl.

iShopZo uit Alphen aan den Rijn heeft haar concullega VSDEAL overgenomen. Beide dagaanbiedingexperts zijn tot een overeenkomst met onbekende overnamesom gekomen. VSDEAL gaat verder onder haar eigen naam en er verandert vrij weinig voor klanten. Op de achtergrond worden er echter wel enkele verbeteringen doorgevoerd.

Gedeelde visie

Dirk van der Kruk, directeur van iShopZo, ziet veel kansen in VSDEAL.com en geeft aan dat de dagshop goed binnen de strategie van iShopZo past. "Voor VSDEAL.com was het belangrijk een geschikte partij te vinden die het concept begrijpt, hun visie deelt en VSDEAL.com verder kan uitbouwen. Door onze jarenlange kennis en ervaring in de dagaanbieding markt was er eigenlijk direct een match. Voor iShopZo is het direct een goede manier verdere groei te realiseren en een nog sterkere positie in de markt te veroveren", aldus van der Kruk.

Overnamesom

Over de overnamesom doen beide partijen geen uitspraken. VSDEAL.com zal onder iShopZo onder haar eigen naam blijven doorgaan zoals het nu doet. Het concept heeft zichzelf bewezen en dagelijks bezoeken duizenden koopjesjagers de website. Wel zullen er een aantal processen voor consumenten vereenvoudigd worden om zo de groei van VSDEAL.com te behouden en te vergroten. Remco Kouwenhoven, financieel directeur van iShopZo licht toe: “Voor klanten zal er weinig veranderen, wel zullen er verbeteringen worden doorgevoerd. Zo zal er een mogelijkheid komen om achteraf te betalen en zullen bijvoorbeeld de transactiekosten voor iDeal verdwijnen”.

iShopZo

iShopZo is in 2011 opgericht en is een specialist op het gebied van online dagaanbiedingen. De website is o.a. verantwoordelijk voor de daghops ClickToBuy.nl, DagActie.nl en voorheen CosmeticaDeals.nl. iShopZo is gevestigd in Alphen aan den Rijn.

VSDEAL.com

Dagaanbieder VSDEAL.com loopt voorop met de leukste aanbiedingen. VSDeal staat voor 'Very Special Deal' en werd in augustus 2011 opgericht door Francois Thiele van Vortum Design BV.

Geplaatst op 17 februari 2016

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Theo van Gogh (1957 - 2004)Omstreden regisseur en televisiemakerTheo van Gogh
  • Daniel Radcliffe (30)Brits acteurDaniel Radcliffe
  • Monica Lewinsky (46)Amerikaanse zakenvrouwMonica Lewinsky
  Verleden vandaag
  • Eerste Ford verkocht (1903)Henry Ford verkoopt zijn eerste auto. Ford groeit later uit tot een internationale autofabrikant.Eerste Ford verkocht
  • Walvisvangst verboden (1982)Er wordt besloten dat de commerciele vangst van walvissen wordt verboden vanaf het seizoen 1985-1986.Walvisvangst verboden
  Spreuk van de dag

  Je kunt niet alles hebben. Ik weet niet eens waar ik het zou moeten laten.

  Website van de dag
  Moppen.nl screenshot
  Moppen.nlBegin de dag met een lach dankzij deze Nederlandstalige moppenwebsite!Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven