Blog

Dagaanbiedingen in het buitenland

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Dagaanbiedingen
Geplaatst op: 14/10/2017

14
okt

Besparen wordt niet alleen veel gedaan in Nederland, ook in het buitenland gaat men online op zoek naar de beste koopjes. In Nederland en België staan de beste aanbiedingen van de dag bekend als dagaanbiedingen, in Frankrijk heeft men het over 'deals du jour' en in Duitsland wordt er gesproken over 'Tagesdeals' of 'Liveshoppping-Angebote'. Een ding is zeker; dagaanbiedingen zijn universeel en wereldwijd populair!

JouwAanbieding bundelt al 10 jaar lang de beste dagaanbiedingen van Nederland in een overzicht. Dat we in Nederland van koopjes jagen houden is geen verrassing, maar ook over de grens wordt er het liefst zo veel mogelijk bespaart! Ben je benieuwd naar de aanbiedingoverzichten in het buitenland? Wij hebben er een paar onder elkaar gezet!

België > DailyDeals.be

Onze Zuiderburen maken vaak grapjes over de Nederlandse gierigheid, maar gaan zelf ook vaak op zoek naar online koopjes. Wanneer je in België dagaanbiedingen wil scoren kun je terecht op DailyDeals.be, een compleet overzicht van daily deals dat ook op mobiele apparaten zeer goed te bekijken is. Op dit overzicht vind je bekende namen zoals iBOOD, Groupdeal en DealDonkey, waarvan je natuurlijk ook iedere dag aanbiedingen op JouwAanbieding vindt.

Duitsland > Liveshopping-aktuell.de

Sinds 2008 bundelt de website Liveshopping-aktuell.de de Duitse dagaanbiedingen in een overzicht. Op de website vind je naast de zogenaamde 'Tagesdeals' ook 'Blitzangebote' - deals die razendsnel voorbij vliegen - en 'Wochendeals'. De bekende dagshop 1DayFly.com is ook op dit Duitse aanbiedingoverzicht te vinden!

Frankrijk > Bownty.fr

Ici trouverez-vous les meilleures deals du jour! Oftewel; hier vind je de beste dagaanbiedingen! We hebben het dan over het Franse dagaanbiedingoverzicht Bownty.fr. Bownty is voor de Fransen het ideale aanbiedingoverzicht, waar heel eenvoudig per stad of regio gezocht kan worden naar de beste deals. Op de speciale Shopping-pagina vind je productaanbiedingen die vanuit heel Frankrijk kunnen worden gekocht.

Verenigd Koninkrijk > Dealradar.com

De Britten scoren de beste online koopjes via Dealradar.com, een overzicht dat dagelijks het internet afspeurt naar de beste deals van het Verenigd Koninkrijk. Ook Dealradar geeft haar bezoekers de mogelijkheid om per stad/regio te zoeken. Zo zie je in één oogopslag de beste deals in bijvoorbeeld Londen. Handig voor als je zelf een keer een stedentrip gaat maken en ook aan de andere kant van het Kanaal wil profiteren van scherpe kortingen!

Verenigde Staten > Dealsurf.com

De dagaanbieding vindt zijn oorsprong in Amerika, toen de website WOOT.com in 2004 de eerste online dagaanbieding lanceerde. Een Amerikaans aanbiedingoverzicht kan dan ook niet in dit rijtje ontbreken. Dealsurf.com is een van de eerste partijen die begon met het bundelen van alle Amerikaanse daily deals. Via het overzicht vind je scherpe deals per staat en stad, maar ook nationale deals die voor alle Verenigde Staten gelden. Dealgigant Groupon heeft haar roots in Chicago, Illinois en kan daarom natuurlijk niet op Dealsurf.com ontbreken.

Australie > Allthedeals.com.au

Daily deals from down under? Op Allthedeals.com.au ben je aan het juiste adres. Dit Australische aanbiedingoverzicht verzamelt iedere dag de beste aanbiedingen vanuit haar hoofdkantoor in Wollongong. Grappig feitje; het tijdsverschil tussen Nederland en Australië is zo groot dat wanneer je in de middag vanuit Nederland een bezoekje brengt aan Allthedeals.com, je eigenlijk al naar de aanbiedingen van morgen kijkt!

Er zijn natuurlijk nog honderden andere aanbiedingoverzichten te noemen, maar dit lijstje geeft je een aardige indruk van de wereldwijde daily-deal industrie!

Geplaatst op 14 oktober 2017

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Meat Loaf (1947 - 2022)Echte naam Marvin Lee Aday. Amerikaans acteur en zangerMeat Loaf
  • Dick Advocaat (76)Nederlands voetballer, voetbaltrainer en oud bondscoach Nederlands ElftalDick Advocaat
  • Avril Lavigne (39)Canadees popartiesteAvril Lavigne
  Verleden vandaag
  • Eerste passagierstrein (1825)In Engeland trekt een locomotief voor het eerst een passagierstrein vooruit. De machinist is George Stephenson.Eerste passagierstrein
  • Te water lating Queen Elisabeth (1938)De boot Queen Elisabeth wordt te water gelaten en gedoopt door Koningin Elisabeth. De boot heeft een rol in de WOII.Te water lating Queen Elisabeth
  Spreuk van de dag

  Ervaring is iets dat je hebt, kort nadat je het nodig had.

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven