Blog

Dansen op Sensation!

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Naomi
Categorie: Evenementen
Geplaatst op: 4/7/2015

4
jul

Zo’n 40.000 danceliefhebbers in de Arena en miljoenen viewers via de livestream vieren dit jaar het jubileum van Sensation met een weergaloze editie genaamd ‘The Legacy’. Laidback Luke, Fedde le Grand, Mr. White en nog een aantal grootse DJ’s draaien 6 uur lang in de Temple of House. Al 15 jaar staat Sensation aan de top van de Nederlandse dancefeesten.

Vandaag vindt de 15e editie van Sensation plaats. De Amsterdam Arena wordt omgetoverd tot een ware ‘Temple of House’ waarin alle househoogtepunten van 15 jaar Sensation worden samengebracht. Via een livestream kan de hele wereld van 21:00 uur tot 06:00 uur het spektakel volgen. Een lustrum vier je uiteraard groots.

Sensation: van vroeger tot nu

Sinds het jaar 2000 organiseert ID&T Sensation. In de beginjaren had je Sensation White (gericht op house en trance) en Sensation Black (gericht op donkere en hardere housemuziek). Vijf jaar later vond Sensation ook in Duitsland en België plaats en sindsdien zijn er reeds meer dan zestig Sensation shows gegeven in de hele wereld.

Be part of the night – dress in white is het motto van Sensation. De gasten moeten dus wit gekleed komen. Ook de Arena wordt gehuld in wit. Dit is gedaan uit eerbetoon aan Miles Stutterheim, de broer van Duncan Stutterheim directeur van ID&T. Miles is in 2000 bij een auto-ongeluk om het leven gekomen en zijn gehele uitvaart was in het wit.

Sensation – the Legacy

‘World’s most leading dance event’ bestaat alweer vijftien jaar. Daarom zijn Sensation en Beatport een unieke samenwerking aangegaan: via de livestream kun je meegenieten van Sensation ‘The Legacy’. Zo’n 40.000 danceliefhebbers vieren de 15e editie van Sensation en dansen 9 uur lang op de house, techhouse, deephouse, electro en funk van de grootste DJ’s zoals Sander van Dooren, Oliver Heldens en Bakermat. Laatstgenoemde heeft dit jaar de eer om Sensation ‘The Legacy’ te openen. Normaal doet Mr. White dit, maar hij krijgt vanwege het jubileum een zeer speciaal moment halverwege de avond.

Sensation 2015: de line-up

Hoewel Sensation ‘The Legacy’ om 21:00 uur al start, komen de DJ’s wat later aanvliegen. Heb je geen kaartje? Dan kun je dus via de livestream meekijken. De line-up ziet er als volgt uit.

22:45 - 23:45 uurBakermat
23:45 - 01:00 uurOliver Heldens
01:00 - 02:15 uurMr. White
02:15 - 03:30 uurFedde le Grand
03:30 - 04:45 uurLaidback Luke
04:45 - 06:00 uurSander van Doorn
MC:Gee Verenigd Koninkrijk

Elke Sensation wordt trouwens opgeluisterd door de zeer kenmerkende voice-over John B. Wells. Of je er nu live bij bent of live via de stream Sensation 2015 gaat volgen? Wij wensen je in ieder geval heel veel plezier!

Geplaatst op 4 juli 2015

Delen via:

Naomi

Over Naomi

Het schrijven van een tekst is een bijzonder vak apart, maar Naomi weet altijd hoe ze de juiste toon moet raken. Met haar krachtige teksten informeert deze stralende onderwijzeres jou over de leukste onderwerpen.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Pete Sampras (49)Amerikaans tennisserPete Sampras
  • Klaas-Jan Huntelaar (37)Nederlandse voetballerKlaas-Jan Huntelaar
  • Mark Knopfler (71)Britse gitarist en zanger (Dire Straits)Mark Knopfler
  Verleden vandaag
  • IBM lanceert PC (1981)Computerfabrikant IBM lanceert een computer voor de consumentenmarkt: de PC.IBM lanceert PC
  • Oprichting Willem II (1896)De Tilburgse voetbalclub Willem II wordt opgericht.Oprichting Willem II
  Spreuk van de dag

  Gaat het niet zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat.

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven