Blog

De Bijenkorf stopt met Drie Dwaze Dagen

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Twan
Categorie: Webwinkels
Geplaatst op: 18/9/2015

18
sep

De Bijenkorf stopt volgend jaar met de Drie Dwaze Dagen. Het warenhuis probeert zich al enige tijd te positioneren in een luxer marktsegment en zegt dat stunten met prijzen daar niet bij past.

Drie Dwaze Dagen

De Drie Dwaze Dagen worden dit jaar voor de 32e keer georganiseerd en trokken online en in de winkels zo’n twee miljoen bezoekers. Elk jaar staan er 's morgens vroeg lange rijen voor de filialen tijdens het sales-event. Een uitverkoop is het nooit geweest, benadrukt De Bijenkorf, want de artikelen werden speciaal voor het evenement ingekocht. De uitverkopen in het voorjaar en rond de jaarwisseling blijven wel bestaan, maar zullen een stuk minder lang duren.

Beleving

"Dat is onze focus. Daar passen geen prijsgedreven promoties in", vertelt topman Giovanni Colauto tegen De Telegraaf. "We hebben genoeg succes. Onze omzet steeg in de eerste zes maanden met tien procent. De mensen komen niet voor korting, ze komen voor beleving."

Nieuwe strategie

Volgens De Bijenkorf passen de Drie Dwaze Dagen niet meer bij de zogenoemde 'Premium Experience Strategie' van het bekende warenhuis. Het bedrijf wil inzetten op topmerken, topwinkelbeleving en topservice. Het bedrijf bouwt daarom de prijspromoties af. Om diezelfde reden schafte het warenhuis ook al haar 'Maffe Marathon' af.

Geplaatst op 18 september 2015

Delen via:

Twan

Over Twan

Oprichter van JouwAanbieding.nl en hierdoor één van de pioniers in het Nederlandse dagaanbiedingen landschap. Sinds 2007 staat zijn leven letterlijk dag en nacht in teken van dagaanbiedingen.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Jewel (48)Amerikaanse zangeresJewel
  • Jochem van Gelder (59)Nederlandse televisiepresentatorJochem van Gelder
  • Rubens Barrichello (50)Braziliaanse F1-coureurRubens Barrichello
  Verleden vandaag
  • Willem-Alexander in de sloot (1988)Prins Willem-Alexander belandt met zijn gloednieuwe Ford Scorpio in een sloot in de buurt van Leiden.Willem-Alexander in de sloot
  • Uitvinding bifocale bril (1785)De Amerikaanse weten-schapper Benjamin Franklin vindt de bifocale bril uit, waarmee je zowel dichtbij als ver kan zien.Uitvinding bifocale bril
  Spreuk van de dag

  Als mijn spiegelbeeld toch eens kon weten dat het kapot kan vallen.

  Website van de dag
  Symbaloo.com screenshot
  Symbaloo.comMaak op Symbaloo.com je eigen favorieten-startpagina, handig (en mooi!) opgebouwd door middel van blokjes.Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven