Blog

DealDonkey presenteert nieuwe website

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Dagaanbiedingen
Geplaatst op: 13/5/2015

13
mei

DealDonkey.com heeft haar website in een nieuw jasje gestoken. Dankzij de nieuwe website is DealDonkey in staat om haar bezoekers dagelijks op nog meer aanbiedingen te trakteren. De partij uit Nieuw-Vennep heeft de webwinkel DealDonkeyTop10.com namelijk samengevoegd met haar dagshop. Eigenaar Rogier de Veer is trots op deze nieuwe mijlpaal en hoopt bezoekers nu nog beter van dienst te kunnen zijn met originele aanbiedingen, scherpe prijzen en gewaardeerde klantenservice.

Nieuwe website

De nieuwe website van DealDonkey werd deze week gelanceerd. De strakke nieuwe lay-out is dankzij het responsive design op alle devices prima te bekijken. De webwinkel van DealDonkey, DealDonkeyTop10.com, is samengevoegd met de nieuwe website. Waar voorheen slechts 10 deals per week getoond konden worden, is dat aantal nu opgelopen tot 30 tot 40 deals per dag. Dit betekent dat DealDonkey naast haar dagelijkse hoofddeal ook een hoop extra koopjes kan bieden aan het prijsbewuste publiek.

DealDonkey

DealDonkey.com is in mei 2011 opgericht door Rogier de Veer. Vanuit het magazijn in Nieuw-Vennep weet het team van DealDonkey al 4 jaar koopjesjagers van de beste aanbiedingen te voorzien. Van alle mijlpalen en hoogtepunten van de afgelopen jaren zijn ze bij DealDonkey het meest trots op de goede reviews die bezoekers delen via beoordelingswebsite Trust Pilot. "We hebben inmiddels 534 beoordelingen ontvangen en scoren een 8,6 op een schaal van 0 tot 10. Een cijfer waar we absoluut trots op mogen zijn!", aldus Rogier de Veer.

Benieuwd naar de nieuwe website van DealDonkey? Neem dan snel een kijkje!

Geplaatst op 13 mei 2015

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Oskar Levi Strauss (1829 - 1902)Amerikaans kledingfabrikant, bekend van de spijkerbroekOskar Levi Strauss
  • Jan Jansen (76)Eerste Nederlandse wielrenner die de Tour de France won.Jan Jansen
  • Fons van Westerloo (75)Nederlands journalist en mediazakenman.Fons van Westerloo
  Verleden vandaag
  • 1e bankbiljet van 1 pond (1797)Het eerste bankbiljet van 1 pond werd uitgegeven door de Bank of England.1e bankbiljet van 1 pond
  • 1e Jaarbeurs geopend (1917)In Utrecht wordt de eerste Jaarbeurs gehouden, toen nog in de Fruithal en Korenbeurs op het Vredenburg.1e Jaarbeurs geopend
  Spreuk van de dag

  Laat je de k's niet van het toetsenbord eten.

  Website van de dag
  Expert.nl screenshot
  Expert.nlEen website die gespecialiseerd is op het gebied van huishoudelijke en elektronische apparatuur.Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven