Blog

Dealspecialist Buyou neem iChica over

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Dagaanbiedingen
Geplaatst op: 8/11/2017

8
nov

Het Nederlandse dealbedrijf Buyou, o.a. verantwoordelijk voor DealDigger.nl en Slimmedealtjes.nl, verandert zijn naam in Dealconomy. De naamsverandering gaat gepaard met een opmerkelijke overname, onderdeel van de nieuwe groeistrategie van het bedrijf. Dealconomy neemt dankzij een investering van Axivate Capital concullega iChica over van Netherlands E-commerce Group.

Overname iChica

Buyou, het bedrijf achter DealDigger.nl en Slimmedealtjes.nl, neemt haar concullega iChica over voor een onbekend bedrag. Onder iChica vallen de dagaanbiedingen websites iChica.nl, Watch2Day.nl, Befit2Day.nl en GorillaSports.nl. De overname maakt deel uit van een nieuwe groeistrategie van Buyou, dat vanaf heden verder gaat onder de naam Dealconomy. De overname wordt gesteund door financiering van investeerder Axivate Capital. iChica wordt overgenomen van Netherlands E-commerce Group. Deze partij wil zich meer gaan richten op de ontwikkeling van zijn eigen horlogemerken, waaronder het populaire merk CLUSE.

Dealconomy

Dealconomy is de nieuwe moederonderneming van het vier jaar geleden opgerichte bedrijf Buyou. Dit bedrijf is ontstaan uit dagaanbiedingenwebsite DealDigger.nl, dat in april 2011 haar virtuele deuren opende. Mark van Dorp, een van de oprichters van Buyou, licht de overname van iChica toe: "Hiermee willen we een kapstoklabel in de markt zetten en consumenten vanuit een brand te benaderen. Aan de andere kant hebben en houden we ook de nichelabels. Die zijn voor gebruikers herkenbaar".

Verwachting

Naar verwachting blijft Dealconomy zich dus focussen op verschillende nichemarketen met losse dealwebsites. Grote kans dus dat Watch2Day.nl, dat zich uitsluitend richt op horloges, en BeFit2Day, speciaal voor fitnessproducten, gewoon blijven staan. Wat de verdere plannen van Dealconomy zijn is nog niet bekend. Wel laat het bedrijf weten naast Nederland en België ook ander landen te willen betreden.

Geplaatst op 8 november 2017

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Candy Dulfer (52)Nederlandse saxofonisteCandy Dulfer
  • Inge Diepman (58)Nederlandse radio- en tv-presentatriceInge Diepman
  • Thiemo de Bakker (33)Nederlandse tennisserThiemo de Bakker
  Verleden vandaag
  • Eerste emoticon gebruikt (1982)Computerwetenschapper Scott Fahlman gebruikt als eerste persoon een :-) emoticon op bulletinboard van zijn universiteit.Eerste emoticon gebruikt
  • 1e tekenfilm met geluid (1928)Walt Disney's Steamboat Willie wordt voor de eerste keer vertoond. Dit is de eerste tekenfilm met geluid.1e tekenfilm met geluid
  Spreuk van de dag

  Klaag niet over lawaai als het geluk bij je aanklopt.

  Website van de dag
  Kruidvat.nl screenshot
  Kruidvat.nlBestel eenvoudig en snel jouw favoriete artikelen. De volgende dag in huis!Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven