Blog

Dekbed-discounter.nl blijft groeien!

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Webwinkels
Geplaatst op: 16/5/2018

16
mei

Webwinkel Dekbed-discounter.nl heeft in haar 4-jarig bestaan een indrukwekkende groei doorgemaakt en daar komt de komende jaren geen verandering in! De webwinkel, gespecialiseerd in voordelige dekbedovertrekken, kussens en matrassen, verhuist haar voorraad naar een nieuwe loods in Breda om de verdriedubbeling van het aantal orders op te kunnen vangen.

Verdubbeling van orders

Dekbed-discounter.nl verwacht dit jaar de grens van 1 miljoen order te doorbreken. Dit aantal bestellingen is bijna een verdriedubbeling van het aantal orders van vorig jaar, dus de webwinkel moet op zoek naar manieren om deze enorme groei op te kunnen vangen. "Het aantal bestellingen is de afgelopen 4 jaar toegenomen met 3.200%, de omzet steeg in 4 jaar tijd met 3.800% van 525.000 euro naar 20 miljoen euro", aldus Niels Verwij, oprichter van Dekbed-discounter.nl. Het hoofdkantoor van de webwinkel verhuist binnenkort van Moordrecht naar Gouda, de thuishaven van Verwij. In deze stad wordt ook een showroom gebouwd, waar klanten terecht kunnen om bijvoorbeeld matrassen uit te proberen voor ze overgaan tot een aankoop.

Dekbed-discounter.nl

Montapacking is de zogenaamde fulfilment partner van Dekbed-discounter; dit bedrijf verzorgt het uitleveren van pakketten sinds de oprichting van de online beddengoed specialist. De voorraad van Dekbed-discounter wordt verplaatst naar een nieuwe opslagloods van Montapacking, dat maar liefst 18.000 vierkante meter groot is. In dit nieuwe magazijn is genoeg plaats voor alle matrassen, kussens en dekbedovertrekken. "In het begin verwerkten we op een drukke dag voor Dekbed-Discounter.nl 20 orders, nu zijn dat er op topdagen meer dan 5000" aldus Montapacking eigenaar Edwin van der Ham.

Toekomst

Dekbed-discounter verwerkt momenteel dagelijks zo'n 2.000 tot 3.000 orders. In 2017 kwam de webshop uit om een omzet van 20 miljoen euro. Niels Verwij, die de webwinkel in 2014 oprichtte, verwacht dat zijn bedrijf de resultaten tot 2020 jaarlijks kan verdubbelen. De uitbreiding van magazijnruimte speelt hierbij uiteraard een belangrijke rol. Het bedrijf geeft aan tientallen extra medewerkers te hebben aangenomen om het nieuwe magazijn te bemannen. Vorig jaar wist Dekbed-Discounter de Shopping Awards Publieksprijs XL in de categorie Huis & Tuin in de wacht te slepen.

Geplaatst op 16 mei 2018

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Erwin Koeman (60)Nederlandse voetballer en trainerErwin Koeman
  • Richard Witschge (52)Nederlandse voetballerRichard Witschge
  • Sophia Loren (87)Italiaanse actriceSophia Loren
  Verleden vandaag
  • Cannes Filmfestival (1946)In Cannes, Frankrijk wordt voor de eerste keer het prestigieuze Filmfestival georganiseerd.Cannes Filmfestival
  • Zuiderzee wordt IJsselmeer (1932)De naam van de Zuiderzee wordt officieel gewijzigd in het IJsselmeer na voltooiing van de Afsluitdijk.Zuiderzee wordt IJsselmeer
  Spreuk van de dag

  Twee halve waarheden maken een hele leugen.

  Website van de dag
  Otto.nl screenshot
  Otto.nlUitgebreide online shop voor mode, wonen en meer! Vele topmerken zijn verkrijgbaar.Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven