Blog

Dekbed-Discounter.nl neemt Koopjedeal.nl over

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Lianne
Categorie: Webwinkels
Geplaatst op: 19/7/2019

19
jul

Online dekbed- en beddenverkoper Dekbed-Discounter.nl neemt de failliet verklaarde aanbiedingswebsite Koopjedeal.nl over. Gedupeerde klanten worden zo snel mogelijk gecompenseerd en de 48 medewerkers van Koopjedeal.nl mogen hun baan behouden.


Dekbed-Discounter.nl ziet veel potentie in Koopjedeal.nl vanwege de explosieve groei van de aanbiedingenwebsite in de afgelopen jaren. De eerste prioriteit is dan ook de site weer in de lucht te krijgen 'zodat de schade voor leveranciers, klanten en personeel minimaal is'. Koopjedeal behaalde vorig jaar een omzet van bijna dertig miljoen euro en verwerkte op piekdagen zo'n tweeduizend orders per dag, vertelt eigenaar Niels Verwij aan Sprout.nl. Volgens Verwij kon de site zijn eigen groei niet bijbenen. Dekbed Discounter heeft volgens de ondernemer wél de logistieke capaciteit en een solide klantenservice. “We hebben een mooi operationeel vehikel gecreëerd en zijn goed in omzet genereren in een webshopomgeving. Klantenservice, maar ook het verwerken van orders, hebben we goed onder de knie.” Dekbed-Discounter.nl zette vorig jaar zelf 40 miljoen euro om.


Compensatie
Dekbed-Discounter.nl wil de klanten van het failliete bedrijf, die wel hebben betaald maar geen bestelling hebben ontvangen, zo snel mogelijk compenseren. Verwij: "Dat is niet gebruikelijk bij een faillissement en zeker ook niet verplicht, maar we willen deze situatie heel graag zo goed mogelijk oplossen." Hij geeft verder aan dat de gedupeerde klanten binnenkort bericht krijgen over een tegemoetkoming. De huidige werknemers van Koopjedeal wordt een baan aangeboden bij Dekbed-Discounter.nl. Zij brengen veel kennis en ervaring, maar hebben bovendien in de afgelopen maanden laten zien echt hart voor het bedrijf te hebben.

Grote brand

Reden voor het faillissement van Koopjedeal was naar eigen zeggen een brand in september vorig jaar. In een e-mail aan crediteuren, in het bezit van het AD, geven de twee eigenaren aan dat de schade in totaal minimaal 2,3 miljoen euro bedroeg. "Onze liquiditeitspositie is hierdoor flink achteruitgegaan.” Vanwege de brand raakte Koopjedeal het zicht op bestellingen en retourzendingen kwijt. Klanten konden het bedrijf slecht bereiken en ondervonden lange wachttijden.

Geplaatst op 19 juli 2019

Delen via:

Lianne

Over Lianne

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content netjes wordt gepresenteerd. Met haar krachtige teksten informeert deze koopjesjager jou over het laatste nieuws uit de wereld van aanbiedingen, kortingen en e-commerce.

« Terug naar het berichtenoverzicht

    Om te reageren moet je eerst inloggen

    Email*

    Wachtwoord*

    Blog je mee?

    Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

    Bericht insturen

    Nieuws melden

    Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

    Nieuws melden

    JouwAanbieding blog

    JouwAanbieding blog

    Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

    Voor ieder wat wils!

    Voor ieder wat wils!

    Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

    Vandaag

    Jarig vandaag
    • Rob Stenders (59)Radio-dj (3FM, Radio 2)Rob Stenders
    • Viggo Waas (62)Nederlandse acteurViggo Waas
    • James Woods (77)Amerikaanse acteurJames Woods
    Verleden vandaag
    • Stadsrechten voor Tilburg (1809)De Brabantse stad Tilburg krijgt stadsrechten van Napoleon Bonaparte.Stadsrechten voor Tilburg
    • Bosbranden in Limburg (1971)De sinds maart aanhoudende droogte veroorzaakt flinke bosbranden in Limburg.Bosbranden in Limburg
    Spreuk van de dag

    Treinen rijden niet op tijd. Ze rijden op rails.

    Website van de dag
    Blogspot.com screenshot
    Blogspot.comGratis en zeer populaire blogdienst van Google. Deel je ervaringen met de rest van de wereld!Bezoek website

    Nieuwsbrief

    Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

    • Mis geen aanbieding meer!
    • Al het voordeel in je mailbox
    • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
    • Eenvoudig in- en uitschrijven
    • Ontvang exclusieve deals

    Alle deals in 1 nieuwsbrief!

    Inschrijven