Blog

Dixons gaat voor online only

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Esmee
Categorie: Webwinkels
Geplaatst op: 1/3/2016

1
maa

Dixons gaat verder als webshop. Moederbedrijf Relevant Holdings sluit alle fysieke winkels en legt de focus op de online verkoop. Het personeel van de Dixons-filialen krijgen een nieuw contract aangeboden waarmee ze waarschijnlijk kunnen gaan werken in andere winkels van Relevant Holdings.

Elektronicaketen Dixons sluit alle winkels en gaat verder als webshop. De keten werd vorig jaar overgenomen door Relevant Holdings omdat moederbedrijf BAS Group failliet ging. Relevant Holdings was al eigenaar van Phone House, Optie1, Typhone en Skouter. Na de overname kreeg Relevant Holdings Dixons, iCentre en MyCom erbij. MyCom werd direct daarna weer doorverkocht.

Online only

Na de overname van Dixons besloot Relevant Holdings vorig jaar om ongeveer 55 winkels van de elektronicaketen te sluiten. Na het sluiten van dit forse aantal winkels waren er nog maar 33 filialen over. Nu heeft Relevant Holdings ervoor gekozen om alle Dixons-winkels te sluiten en de focus op de webshop te leggen. Het logistiek centrum van de voormalige BAS Group in Almere gaat binnenkort zorgen voor de bevoorrading van de webshops.

Personeel

Door het sluiten van de winkels komen er veel personeelsleden op straat te staan. Relevant Holdings heeft daarom het personeel een nieuw contract aangeboden. Het personeel kan waarschijnlijk bij 1 van de andere ketens van Relevant Holdings aan de slag.

Geplaatst op 1 maart 2016

Delen via:

Esmee

Over Esmee

Esmeé versterkt het team van JouwAanbieding als stagiaire Marketing & Communicatie. Met haar creatieve hersenspinsels en gevoel voor taal bedenkt ze de leukste ideeën ter promotie van JouwAanbieding.nl. Daarnaast houdt ze met een scherp en kritisch oog alle dagaanbiedingen in de gaten.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Jean-Marie Le Pen (96)Franse politicusJean-Marie Le Pen
  • Lionel Richie (75)Amerikaanse zangerLionel Richie
  • Sjors Fröhlich (57)Nederlands radio- en televisiepresentatorSjors Fröhlich
  Verleden vandaag
  • Eerste draadloze telefoon (1926)In Berlijn wordt de eerste draadloze telefoon gedemonstreerd. De telefoon blijft zich in de loop van de jaren ontwikkelen.Eerste draadloze telefoon
  • Opening Huis van de Toekomst (1989)Toenmalig minister van VROM opende op deze dag het Huis van de Toekomst. Het gaf de burger een kijkje in slimme technologie.Opening Huis van de Toekomst
  Spreuk van de dag

  Ik heb geen schoonmoeder, ik heb een trouw-ma.

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven