Blog

Droneshop.nl lanceert nieuwe website

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Lianne
Categorie: Webwinkels
Geplaatst op: 21/8/2019

21
aug

Droneshop.nl heeft haar webshop vernieuwd. De nieuwe site is overzichtelijk en bevat veel nieuwe functies. Ook heeft Droneshop de verzendkosten verlaagd en is levering op dezelfde dag mogelijk.


De populariteit van drones is de laatste jaren enorm gestegen. Sinds de oprichting in 2015 van Droneshop.nl komen er volgens de webshop maandelijks nieuwe modellen, onderdelen en accessoires op de markt. Om bezoekers te blijven verrassen, worden er wekelijks nieuwe producten aan de webshop toegevoegd en barstte deze intussen uit zijn voegen. “Het werd tijd voor een nieuw platform dat staat voor de full-service waar Droneshop bekend om is”, vertelt Marco de Groot van Droneshop.nl.

Gebruiksvriendelijke website

Om deze service te blijven garanderen, heeft Droneshop.nl de afgelopen maanden gewerkt aan een nieuwe webshop die sneller, beter en mooier is. Belangrijk hierbij was het eenvoudige gebruik van de webshop. Het assortiment is overzichtelijk per categorie ingedeeld en producten zijn nu nog sneller vindbaar. Door de nieuwe, gespecificeerde categorieën en bijbehorende filterfuncties vindt de bezoeker de producten die hij zoekt. Verder lees je informatie over onder meer droneracing, evenementen en de Team PRO piloten van Droneshop.nl.
 

Lagere verzendkosten

Naast een overzichtelijke, uitgebreide website is ook gedacht aan de prijs en snelheid van leveren. Droneshop.nl verlaagt haar verzendkosten naar 4,95 euro. Bestellingen boven de 199 euro zijn zelfs gratis. Bestellingen die voor 17 uur binnenkomen, worden diezelfde werkdag nog verzonden. Naar Nederland en België, maar óók naar andere Europese landen.

Same Day Delivery

Naast deze reguliere verzending is het nu ook mogelijk om tot 11:00 uur in de ochtend voor een levering op dezelfde dag te kiezen. De bestelling wordt dan dezelfde dag in de avond bij de klant bezorgd.

Geplaatst op 21 augustus 2019

Delen via:

Lianne

Over Lianne

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content netjes wordt gepresenteerd. Met haar krachtige teksten informeert deze koopjesjager jou over het laatste nieuws uit de wereld van aanbiedingen, kortingen en e-commerce.

« Terug naar het berichtenoverzicht

    Om te reageren moet je eerst inloggen

    Email*

    Wachtwoord*

    Blog je mee?

    Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

    Bericht insturen

    Nieuws melden

    Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

    Nieuws melden

    JouwAanbieding blog

    JouwAanbieding blog

    Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

    Voor ieder wat wils!

    Voor ieder wat wils!

    Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

    Vandaag

    Jarig vandaag
    • Ronaldo (43)Volledige naam Luis Naz?rio de Lima. Braziliaanse voetballerRonaldo
    • Maarten Stekelenburg (37)Nederlands voetballerMaarten Stekelenburg
    • Jort Kelder (55)Nederlandse presentator en hoofdredacteur QuoteJort Kelder
    Verleden vandaag
    • Eerste Russische atoombom (1949)Rusland, toentertijd de Sovjet-Unie, brengt zijn eerste atoombom tot ontploffing.Eerste Russische atoombom
    • 1e TGV geopend (1981)In Frankrijk opent president Mitterrand de eerste lijn van de 'Train a grande Vitesse', ofwel de TGV. Het traject is Parijs-Lyon.1e TGV geopend
    Spreuk van de dag

    Veel mensen danken een goed geweten aan een slecht geheugen.

    Website van de dag
    SocialDeal.nl screenshot
    SocialDeal.nlElke dag een deal met hoge korting in Limburg. Zoals lekker eten in een leuk restaurantje voor een scherpe prijsBezoek website

    Nieuwsbrief

    Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

    • Mis geen aanbieding meer!
    • Al het voordeel in je mailbox
    • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
    • Eenvoudig in- en uitschrijven
    • Ontvang exclusieve deals

    Alle deals in 1 nieuwsbrief!

    Inschrijven