Blog

Eerste bezorgmoment PostNL vanaf nu zelf bepalen

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Webwinkels
Geplaatst op: 13/7/2017

13
jul

Niets is gemakkelijker dan online shoppen! Lekker vanuit je luie stoel producten aan je winkelwagen toevoegen en vervolgens eenvoudig afrekenen. Het meest lastige punt van online bestellen is vaak het afleveren; wanneer je niet thuis bent moet je het pakketje bij de buren of ergens anders ophalen of wachten op de volgende dag. PostNL gaat hier verandering in brengen! Vanaf nu is het mogelijk om direct na het plaatsen van de je bestelling bij een webshop die samenwerkt met PostNL, de locatie en het tijdvak van de bezorging te bepalen.

Regie over je bestelling

Vanaf nu heb je als online shopper de volledige regie over je bestelling dankzij PostNL! De pakketdienst maakt het mogelijk om direct na het bestellen de locatie en tijdvak van de bezorging te bepalen. Dit is uiteraad wel alleen mogelijk wanneer je bij een webshop bestelt die haar pakketjes door PostNL laat bezorgen. De dienst is nog niet beschikbaar in heel Nederland, maar PostNL laat weten de komende tijd stap voor stap uit te breiden.

PostNL app

Wil je zelf bepalen op welk moment je pakket wordt bezorgd of last-minute de bezorglocatie wijzigen? Download de PostNL app en check of het wijzigen van het eerste bezorgmoment voor jouw buurt beschikbaar is. Het wijzigen van de gegevens kan zodra het pakket in het sorteercentrum van PostNL is. Tot uiterlijk 6.00 uur 's morgen op de dag van bezorging kan je een wijziging doorgeven. Voor PostNL kost dit iets meer moeite, maar het levert qua kosten en duurzaamheid ook wat op, omdat de bezorger minder vaak moet terugkomen op hetzelfde adres. Voor webwinkels verandert er verder niets.

Online shopping stimuleren

"We merken dat ontvangers het fijn vinden om meer regie te hebben over het moment of de plaats waar zij hun pakket willen ontvangen’, laat Liesbeth Kaashoek, directeur Pakketten en Logistiek, weten via een persbericht. "Met de dienst 'Bezorging Wijzigen' bieden we deze mogelijkheid. Dit is weer een stap in de richting van onze ontwikkeling in het flexibeler maken van onze bezorgopties, waarmee we de markt van online winkelen stimuleren".

Geplaatst op 13 juli 2017

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Raymond van Barneveld (51)Nederlandse darterRaymond van Barneveld
  • Yuri van Gelder (35)Nederlandse turnerYuri van Gelder
  • Carmen Electra (48)Amerikaans atriceCarmen Electra
  Verleden vandaag
  • Swiebertje op televisie (1955)De eerst aflevering van Swiebertje is te zien op de Nederlandse televisie.Swiebertje op televisie
  • Amsterdam hoofdstad (1808)Amsterdam wordt tot hoofdstad van Nederland uitgeroepen.Amsterdam hoofdstad
  Spreuk van de dag

  De wind kun je niet veranderen, wel de stand van je zeilen.

  Website van de dag
  eBay.com screenshot
  eBay.comEen online handelsplaats die wereldwijd bekend is. Kopers en verkopers kunnen hier vrijwel alles verhandelen.Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven