Blog

€100 miljoen omzet voor CentralPoint

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Esmee
Categorie: Webwinkels
Geplaatst op: 15/1/2016

15
jan

2015 was voor CentralPoint een goed jaar. De webwinkel heeft de omzetgrens van €100 miljoen gepasseerd. Ook het aantal nieuwe klanten is gegroeid. CentralPoint zegt dat dit komt door de ‘full responsive webshop’. Het bedrijf blijft het komende jaar werken aan het optimaliseren van het klantencontact om nog betere relaties met haar klanten op te bouwen.

CentralPoint.nl heeft in 2015 de omzetgrens gepasseerd van €100 miljoen euro. De webshop kijkt terug op een goed jaar, want de omzet had een groei van 45% ten opzicht van 2014. Ook in 2014 was er al een mooie groei gerealiseerd van 35%. Het is CentralPoint gelukt deze groei te realiseren ondanks het feit dat de Nederlandse IT-hardware mark naar eigen zeggen aan het krimpen is.

2017

Brian Speelman, Marcel Joosten en Ronald Ederveen, de directie van CentralPoint laten weten dat ze een doel hebben gesteld voor 2017. Ze willen in 2017 doordringen tot de top 3 van de IT-hardware markt. Het afgelopen jaar is veel groei te danken geweest aan de business solutions, bedoeld voor middelgrote, grootzakelijke en publieke klanten.

Klanten

Naast de groei van de omzet, groeide ook het aantal klanten met ruim 20%. CentralPoint zegt dat de groei komt door de ‘full responsive webshop’ die ongeveer 1,5 jaar geleden werd geïntroduceerd. Ook in België drukt het bedrijf inmiddels zijn stempel op de markt en groeit het aantal klanten elke maand.

Persoonlijk contact

CentralPoint is bezig met het optimaliseren van het klantencontact. Met gepersonifieerde chat-functies en WhatsApp-contactmogelijkheid, wordt een unieke klantenbeleving gevormd. Het resultaat is o.a. meer binding met de klanten waardoor CentralPoint in staat is betere relaties met haar klanten op te bouwen.

Geplaatst op 15 januari 2016

Delen via:

Esmee

Over Esmee

Esmeé versterkt het team van JouwAanbieding als stagiaire Marketing & Communicatie. Met haar creatieve hersenspinsels en gevoel voor taal bedenkt ze de leukste ideeën ter promotie van JouwAanbieding.nl. Daarnaast houdt ze met een scherp en kritisch oog alle dagaanbiedingen in de gaten.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Aukje van Ginneken (38)Nederlands actrice, zangeres, schrijfsterAukje van Ginneken
  • Tatum Dagelet (45)Nederlandse actrice en presentatriceTatum Dagelet
  • Tineke Verburg (64)Nederlandse omroepster en televisiepresentatriceTineke Verburg
  Verleden vandaag
  • Demonstratie eerste stofzuiger (1902)De Britse uitvinder Hubert Booth laat zijn publiek in Londen versteld staan bij de demonstratie van de eerste stofzuiger.Demonstratie eerste stofzuiger
  • Oscar voor An Incovenient Truth (2007)Al Gore, voormalig vice-president van Amerika, wint een Oscar voor de film 'An Incovenient Truth'.Oscar voor An Incovenient Truth
  Spreuk van de dag

  Het is de smartphone gelukt: mannen gaan eindelijk zittend plassen.

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven