Blog

Feel good & Shop Event: het shopevent van 2015

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Naomi
Categorie: Evenementen
Geplaatst op: 16/3/2015

16
maa

Woordkunsten, Oktoberdots, Størblends en de Club van Relaxte Moeders. Een greep uit de namen van bekende webshops en feel good inspirators, die je kunt ontmoeten op het Feel good & Shop Event. Een verrassend en inspirerend event op vrijdag 20 en zaterdag 21 maart in Veghel vol fashion, feel good en lifestyle. Hét event van 2015 waar je heerlijk kunt shoppen, beleven, ontdekken, proeven en bewonderen.

In het eerste lenteweekend van dit jaar vindt in Veghel het Feel good & Shop Event plaats. Een tweedaagse beurs vol (web)shops, originele workshops, feelgood inspirators en foodtrucks. Van lokale shoppareltjes tot hippe en trendy (web)shops: allerlei miniwinkeltjes uit het hele land vormen een waar shopwalhalla. Het event biedt echter meer en wil een heuse feelgood vibe meegeven aan haar bezoekers: feelgood inspirators organiseren er originele en unieke workshops. Tot slot kun je van heerlijk fingerfood of een gezonde snack genieten bij een van de mobiele cateraars. Voor een goede lunch, borrel of diner kun je terecht bij een van de restaurants op de Noordkade.

Fashion, feel good & lifestyle
Het Feel good & Shop Event heeft een divers aanbod in fashion en lifestyle - van kleding en schoenen tot beautyproducten en sieraden, van woonaccessoires en reizen tot stationary en kinderspeelgoed. Het event onderscheidt zich echter door aandacht te hebben voor 'feel good' en presenteert inspirerende workshops zoals soulcollage, tenen lezen en ‘Relax Mama’. Ben je toe aan een break? Neem dan een kijkje in de zentent!

Trotse initiatiefnemers
Monique van den Berg en Ingrid van de Rijdt organiseren met veel passie en plezier het Feel good & Shop Event. Op social media maken zij de bezoeker nieuwsgierig en hun enthousiasme werkt aanstekelijk. Ingrid vertelt: “We willen de wereld van de webshops extra in the spotlights zetten en ook aandacht geven aan bijzondere lokale en regionale shoppareltjes. Je kunt lekker met je vriendinnen, je zus of je moeder shoppen en je laten verrassen door alles wat je ziet.” Monique voegt toe: “Daarnaast hopen we dat bezoekers zich laten inspireren bij een feel good workshop en genieten van een dagje uit. Het persoonlijk contact, de aandacht, het verbinden, ontmoeten en verwelkomen, daar draait het om bij het Feel good & Shop Event!”

Kaarten

De online kaartverkoop het van Feel goed & Shop Event is gestart. Via de website kun je entreekaarten bestellen. Heb je je kaart in bezit, dan maak je kans op een gratis workshop ‘Relax Mama’ van Elsbeth Teeling (Club van Relaxte Moeders) of een overnachting in één van Neerlands mooiste B&B, Life is Good – One Room Hotel.

Geplaatst op 16 maart 2015

Delen via:

Naomi

Over Naomi

Het schrijven van een tekst is een bijzonder vak apart, maar Naomi weet altijd hoe ze de juiste toon moet raken. Met haar krachtige teksten informeert deze stralende onderwijzeres jou over de leukste onderwerpen.

« Terug naar het berichtenoverzicht

    Om te reageren moet je eerst inloggen

    Email*

    Wachtwoord*

    Blog je mee?

    Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

    Bericht insturen

    Nieuws melden

    Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

    Nieuws melden

    JouwAanbieding blog

    JouwAanbieding blog

    Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

    Voor ieder wat wils!

    Voor ieder wat wils!

    Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

    Vandaag

    Jarig vandaag
    • Renée Zellweger (55)Amerikaanse actriceRenée Zellweger
    • Albert Verlinde (63)TV-presentator (RTL Boulevard)Albert Verlinde
    • Femke Halsema (58)Nederlandse politicaFemke Halsema
    Verleden vandaag
    • Robinson Crusoe uitgegeven (1719)Het wereldberoemde boek Robinson Crusoe, geschreven door Daniel Defoe, wordt voor het eerst uitgegeven.Robinson Crusoe uitgegeven
    • Uitbreiding Rotterdamse metro (1985)De verlenging van de Rotterdamse metrolijn naar station 'de Akkers' in Spijkenisse wordt in gebruik genomen.Uitbreiding Rotterdamse metro
    Spreuk van de dag

    Ik heb geen 9 tot 5 mentaliteit, eerder van 10 tot 3.

    Nieuwsbrief

    Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

    • Mis geen aanbieding meer!
    • Al het voordeel in je mailbox
    • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
    • Eenvoudig in- en uitschrijven
    • Ontvang exclusieve deals

    Alle deals in 1 nieuwsbrief!

    Inschrijven