Blog

Fiësta del Sol tijdens de Libelle Zomerweek

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Naomi
Categorie: Evenementen
Geplaatst op: 17/5/2015

17
mei

Van 18 tot en met 24 mei vindt het Fiësta del Sol plaats op het Almeerder Strand. Het weekblad Libelle – al 80 jaar een begrip in de tijdschriftenwereld – organiseert voor de 18e keer de Libelle Zomerweek. De Libelle lezeres kan samen met moeder, zus of vriendin heerlijk genieten van spetterende optredens, quizzen en nieuwscafés, shoppen bij leuke (web)winkels of inspirerende workshops volgen. En met voldoende sangria, flamenco en paëlla waan je je tijdens de Libelle Zomerweek in typisch Spaanse sferen!

Morgen start de Libelle Zomerweek. Tot en met 24 mei wordt het Almeerder Strand omgetoverd tot een prachtig Andalusië, waar vrouwen (en soms ook mannen) dagelijks van 10:00-18:00 uur kunnen genieten van het goede Spaanse - uiteraard met een Libelle touch - leven.

Libelle

Het tijdschrift Libelle is al meer dan 80 jaar de beste vriendin van vele vrouwen in ons land. Ze ontwikkelde zich van katholiek weekblad tot een eigentijds en sprankelend magazine, gevuld met mode, reizen, koken, gezondheid, beauty, huishoudelijke tips, spraakmakende interviews en prachtige reportages. Libelle kenmerkt zich verder door de leuke columns (herinner je je Sheherazade nog) en de bekendste familiestrip van Nederland, Jan Jans en de kinderen. Libelle heeft wekelijks zo’n 2 tot 3 miljoen lezers en lezeressen (waaronder 300.000 abonnees) en wordt geroemd om de sterke online community en een goede binding met de lezers. Iets waar veel tijdschriften vandaag de dag een voorbeeld aan nemen. In 2008 won Libelle daarom ook terecht de Mercur Award voor Tijdschrift van het Jaar. Maar dat is nog niet alles. Bijna twintig jaar geleden trok de redactie de stoute schoenen aan en organiseerde vol enthousiasme een uniek lifestyle event speciaal voor alle Libellefans. De Libelle Zomerweek was geboren.

Fiësta del Sol

Al sinds 1997 wordt de Libelle Zomerweek georganiseerd. Het eerste jaar vond het event op de Veluwe plaats, vervolgens verhuisde het naar het Muiderzand en daarna resideerde de Libelle Zomerweek op het Almeerder Strand. In de beginjaren was het gewoon de Libelle Zomerweek en sinds 2003 heeft het een spectaculair feel good thema. Een overzicht van de thema’s door de jaren heen.

1997Geen thema
1998Geen thema
1999Geen thema
2000Geen thema
2001Geen thema
2002Geen thema, Libelle Zomerhuis
2003Dagje geluk aan het stand, & de man
2004Moeders
2005Parijs
2006Made In Holland
2007Happy Honolulu
2008Ciao Libella
2009Feest i.v.m. 75 jaar Libelle
2010Buffalo Beach
2011Summer Garden
2012Chinatown
2013Brasil
2014Dolce & Libella i.v.m. 80 jaar Libelle
2015Fiësta del Sol

Dit jaar staat de sangria koud, kun je proeven van paëlla en swingende flamencoshows bewonderen. De Libelle Zomerweek neemt je namelijk mee naar het Spaanse Andalusië. De redactie en organisatie heet je van harte welkom op het Fiësta del Sol!

Libelle Zomerweek 2015

Tijdens het Fiësta del Sol van de Libelle Zomerweek kun je dagelijks genieten van een feestelijk en vrolijk programma met onder andere pubquizzen, nieuwscafés met bekende nieuwscoryfeeën en tante Es, meet & greets met de redactie en de columnisten, dé Fiësta del Solquiz, modeshows en flamenco-optredens. Ook kun je met veel plezier meedoen met één van de vele workshops, zoals je levensverhaal schrijven, flamenco dansen, bakken met Koopmans, haken of zeep maken. En dames, opgelet, shoppen kan natuurlijk ook! Op de Libelle Zomerweek hebben grote en kleine (web)winkels een luxueuze stand opgezet en verrassen ze je met de mooiste waren. Een extra tas of trolley is dus aangeraden! Tot slot kun je optredens van de beste Nederlandse artiesten bijwonen: Charly Luske, Ruth Jacott, Loïs Lane, Antje & Romy Monteiro, Rowen Hèze, Belle Perez, Ruben Hein, Laura Fygi, Do, Lange Frans en The Voice finalist Sjors van der Panne spelen en zingen de sterren van de Spaanse hemel tijdens de Libelle Zomerweek. En tussen al deze zomerse bedrijven door, kun je voor de lekkerste hapjes en drankjes terecht bij diverse cateraars.

Wil jij ook dolgraag naar de Libelle Zomerweek? Dat kan! Kijk voor meer informatie op de website van Libelle. Diverse reisorganisaties hebben speciale dagaanbiedingen inclusief vervoer en ook de Nederlandse Spoorwegen stoppen extra op het station van Almeerder Strand. Ik zou zeggen, neem je moeder, zus, vriendin, collega of sportmaatje mee en ga genieten van het Fiësta del Sol! Heel veel plezier op de Libelle Zomerweek. Olé!

Geplaatst op 17 mei 2015

Delen via:

Naomi

Over Naomi

Het schrijven van een tekst is een bijzonder vak apart, maar Naomi weet altijd hoe ze de juiste toon moet raken. Met haar krachtige teksten informeert deze stralende onderwijzeres jou over de leukste onderwerpen.

« Terug naar het berichtenoverzicht

    Om te reageren moet je eerst inloggen

    Email*

    Wachtwoord*

    Blog je mee?

    Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

    Bericht insturen

    Nieuws melden

    Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

    Nieuws melden

    JouwAanbieding blog

    JouwAanbieding blog

    Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

    Voor ieder wat wils!

    Voor ieder wat wils!

    Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

    Vandaag

    Jarig vandaag
    • Wubbo Ockels (1946 - 2014)Nederlands eerste astronautWubbo Ockels
    • Lady Gaga (38)Amerikaanse zangeresLady Gaga
    • David 'chip' Reese (1951 - 2007)Amerikaanse pokerproDavid 'chip' Reese
    Verleden vandaag
    • Eerste uitzending Radio Donna (1992)Radio Donna start haar eerste uitzending live vanuit Brussel.Eerste uitzending Radio Donna
    • Beatles treden niet meer op (1969)Ringo Starr kondigt aan dat de Beatles niet meer in het openbaar zullen optreden.Beatles treden niet meer op
    Spreuk van de dag

    Liefde zit in een klein hoekje. Jammer dat de aarde rond is.

    Nieuwsbrief

    Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

    • Mis geen aanbieding meer!
    • Al het voordeel in je mailbox
    • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
    • Eenvoudig in- en uitschrijven
    • Ontvang exclusieve deals

    Alle deals in 1 nieuwsbrief!

    Inschrijven