Blog

Fonq.nl in een nieuw jasje

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Esmee
Categorie: Webwinkels
Geplaatst op: 22/10/2015

22
okt

Fonq heeft een vernieuwde versie van haar Nederlandse website gelanceerd. Het bedrijf heeft de ‘oude’ webwinkel en zijn mobiele site samengebracht, en gaat verder met 1 responsive platform. Het nieuwe design van Fonq wordt gebruikt om een ideale gebruikerservaring te creëren op verschillende schermgroottes.

Het eigentijdse webwarenhuis Fonq.nl is in een nieuw jasje gestoken. De website is volledig responsive, wat betekent dat deze op alle schermen goed te bekijken is. CEO Patrick Kerssemakers van Fonq.nl is blij met nieuwe ontwerp van Fonq.nl. ‘We kunnen nu een veel rijkere ervaring op smartphones bieden dan in het verleden. Dat is ook nodig, want smartphones zijn steeds meer een verlengstuk van gedachten en daardoor de start van koopgedrag’, laat Kerssemakers weten. Ruim de helft van het verkeer naar Fonq.nl komt van mobiele apparaten.

Verder borduren

Het nieuwe design brengt het oude platform en de mobiele website samen. Het oude platform blokkeerde veel ideeën. Nu dit veranderd is kan er verder gebouwd worden. ‘We zijn nog maar net begonnen’, zegt Kerssemakers. Dit betekent dat er nog verder geborduurd wordt aan het nieuwe jasje van Fonq.nl.

Buitenland

De buitenlandse websites van Fonq zijn nog niet in een nieuw jasje gestoken. Deze worden later vernieuwd, aldus een woordvoerster van Fonq. ‘De focus ligt nu nog op Fonq.nl en het testen/verbeteren van het vernieuwde platform.

Mooi magazine

Fonq lanceerde vorige week ‘Mooi magazine’. Het verschijnt 4 keer per jaar in een oplage van 200.000 stuks. Met het magazine wil Fonq zich meer koppelen aan de mensen die van wonen, koken en lifestyle houden. Voor woon ideeën biedt Fonq je volop inspiratie en een gevarieerd assortiment. Neem zelf een kijkje en laat je inspireren!

Geplaatst op 22 oktober 2015

Delen via:

Esmee

Over Esmee

Esmeé versterkt het team van JouwAanbieding als stagiaire Marketing & Communicatie. Met haar creatieve hersenspinsels en gevoel voor taal bedenkt ze de leukste ideeën ter promotie van JouwAanbieding.nl. Daarnaast houdt ze met een scherp en kritisch oog alle dagaanbiedingen in de gaten.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • He Pingping (1988 - 2010)Ooit kortste volwassen man ter wereld (74,61 cm)He Pingping
  • Eva Jinek (42)Nederlandse journaliste en presentatriceEva Jinek
  • Def Rhymz (50)Surinaams-Nederlandse rapperDef Rhymz
  Verleden vandaag
  • Letters 'Hollywood' geplaatst (1923)De wereldberoemde letters 'Hollywood' worden geplaatst. Oorspronkelijk staat er 'Hollywoodland', maar dat werd later weggehaald.Letters 'Hollywood' geplaatst
  • Concert Live Aid (1985)Het 16-uur durende benefietconcert Live Aid wordt gehouden in Londen en Philadelphia.Concert Live Aid
  Spreuk van de dag

  Niet zeuren over de koffie, je wordt zelf ook oud en slap.

  Website van de dag
  Mymuesli.nl screenshot
  Mymuesli.nlStel je eigen bio-muesli samen! Voor een supergezond begin van je dag.Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven