Blog

Ford stuurt mannen op blind date met vrouwelijke stunt coureur

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Twan
Categorie: Auto
Geplaatst op: 12/2/2015

12
feb

Ter ere van Valentijnsdag heeft Ford een grappige commercial gemaakt. Tijdens een blind date worden nietsvermoedende jongemannen uitgenodigd om plaats te nemen in de auto van de aantrekkelijke vrouw, die doet alsof ze geen auto kan rijden maar in werkelijkheid een professionele stunt coureur is.

Autorit

Na een korte kennismaking in een café stapt het koppel samen in een gloednieuwe Ford Mustang. Tijdens de eerste minuten van de autorit doet de vrouw haar mannelijke passagier vermoeden dat ze geen goede chauffeur is en niet ervaren is in het rijden in een auto met handmatige schakeling.

Thrill ride

Op het moment dat de verveling begint toe te slaan tijdens de date, rijdt de vrouw een verlaten parkeerplaats op om haar mannelijke bijrijder te trakteren op een sensationele autorit.

Geplaatst op 12 februari 2015

Delen via:

Twan

Over Twan

Oprichter van JouwAanbieding.nl en hierdoor één van de pioniers in het Nederlandse dagaanbiedingen landschap. Sinds 2007 staat zijn leven letterlijk dag en nacht in teken van dagaanbiedingen.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Ron Brandsteder (72)Nederlandse televisiepresentatorRon Brandsteder
  • Bert van Marwijk (70)Nederlandse voetbaltrainer van o.a. het Nederlands elftalBert van Marwijk
  • Malcolm X (1925 - 1965)Amerikaanse activistMalcolm X
  Verleden vandaag
  • Balkenende in de 2e kamer (1998)Oud-premier Jan Peter Balkende wordt lid van de Tweede Kamerfractie van het CDA.Balkenende in de 2e kamer
  • Da Vinci Code in de bioscoop (2006)De film Da Vinci Code, na het wereldberoemde en vooral controversiele boek van Dan Brown, is te zien in de bioscoop.Da Vinci Code in de bioscoop
  Spreuk van de dag

  Beter eigenwijs, dan helemaal geen zelfvertrouwen.

  Website van de dag
  Wonderopolis.org screenshot
  Wonderopolis.orgIedere dag een uitgebreid antwoord op iets wat je je misschien altijd al afvroeg. Wel in het Engels!Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven