Blog

Welke auto past het beste bij jou?

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Auto
Geplaatst op: 18/5/2018

18
mei

Het aanbod van ex lease auto's is erg breed. Het wordt je hierdoor zeker niet makkelijk gemaakt om een keuze te maken wanneer je een nieuwe auto wil kopen. Welke auto past het best bij jou of bij je gezin? Dit hangt van veel factoren af. Denk eens aan het aantal kilometers wat je met de auto wil gaan rijden. Wordt het een boodschappenauto of een auto voor de langere afstanden? Heb je veel ruimte nodig om spullen in te vervoeren of weinig? Is de auto voor zakelijk gebruik of privé? We gaan je helpen om de keuze uit het ruime aanbod ex lease auto's gemakkelijker te maken!

Kleine of grote auto?

Er zijn aardig wat voor- en nadelen aan een kleine én een grote auto. Een kleine auto is handig als je niet veel kilometers hoeft te maken. Dit is dan ook vaak goedkoper. Een grote auto is handig als je voor je werk langere afstanden moet rijden of als je een groot gezin hebt. Is er een kinderwens? Dan is het ook verstandig om hier rekening mee te houden met de keuze van je auto. Een grote auto biedt soms meer comfort wat voordelig kan zijn voor de langere afstanden.

Nieuwe auto of toch een ex lease auto?

Een ex lease auto wordt aangeboden als tweedehands auto. Hierbij heb je dus niet het voordeel dat je zelf de inrichting kan bepalen. Een nieuwe auto heeft als grote nadeel dat de auto duurder is dan een ex lease auto. Ze hebben namelijk een hogere verzekeringspremie. Een ex lease auto heeft een lagere aanschafprijs. Het voordeel is dat je met hetzelfde budget in een hogere klasse kan rijden dan wanneer je een nieuwe auto aanschaft. Wil je hier meer over weten? Kijk dan op deze site voor extra informatie.

Hulp bij het zoeken naar een geschikte auto

Kun jij niet kiezen en heb je wat extra hulp nodig? Dan kan Bynco jou helpen om een keuze te maken uit het ruime aanbod lease auto's. Zij streven ernaar om de aanschaf van een tweedehands auto eerlijk, eenvoudig en leuk te maken, zodat je de juiste auto kiest. Een auto die bij je past geeft je een gegarandeerd een goed gevoel!

Geplaatst op 18 mei 2018

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Jack Johnson (47)Amerikaans singer-songwriterJack Johnson
  • Tina Fey (52)Amerikaans actrice en com?dienneTina Fey
  • Paus Johannes Paulus II (1920 - 2005)Voormalig PausPaus Johannes Paulus II
  Verleden vandaag
  • Ontsnapping Bokito (2007)Gorilla Bokito ontsnapt uit zijn verblijf in Diergaarde Blijdorp en verwondt 4 mensen.Ontsnapping Bokito
  • Allereerste Pinkpop festival (1970)In het Limburgse Geleen vindt voor de eerste keer het Pinkpop festival plaats.Allereerste Pinkpop festival
  Spreuk van de dag

  Alles wat niet kan, moet je uitproberen. Alles wat kan, weet je al.

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven