Blog

Fotokunst met de iPhone 6

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Nikie
Categorie: Mobiel
Geplaatst op: 5/3/2015

5
maa

Kunstwerken maken met je smartphone? Het klinkt ingewikkeld, maar dat hoeft het schijnbaar niet te zijn. Zo werd bewezen door heel wat iPhone 6 gebruikers, welke hun foto's de wereld instuurden onder de noemer 'Shot on iPhone 6'. Het verbazingsgehalte over wat je dus gewoon met je telefoon kunt vastleggen, blijkt hoog.

Beter en beter

Dat de camera’s van smartphones beter en beter worden, is een al lang bekend verhaal. Dat apparaten in eerste instantie in het leven zijn geroepen om slechts telefonisch bereikbaar te zijn, is bijna niet meer voor te stellen. Alle andere functies op de smartphones nemen de overhand, zo ook de camera. Met de nieuwste telefoon van Apple, iPhone 6, vond het bedrijf het tijd om er eens beter naar te gaan kijken.

Pareltjes

Pareltjes zijn het, niet allemaal, maar wel donders veel. Foto’s die met de iPhone 6 zijn geschoten. Vandaar dat Apple op het idee kwam er een campagne aan te koppelen ‘Shot on iPhone 6’. Op sociale media kanalen worden ontelbaar veel kunstwerken gedeeld onder deze noemer.

Aan de slag!

Het bedrijf heeft 77 fotografen verzameld om foto’s te laten maken, waarna een selectie van de 20 mooiste is gemaakt. En wanneer je deze plaatjes bekijkt, kan het niet anders dan dat het je aanzet om ook werk te gaan maken van de foto’s die je met je smartphone maakt. Kijk en verbaas je hier over de andere inzendingen!

Geplaatst op 5 maart 2015

Delen via:

Nikie

Over Nikie

Met een kritische blik en met een flinke dosis humor schrijft Nikie de meest adembenemende verhalen met een lach. Ook andere taken gaat zij niet uit de weg en lost alles razendsnel op. Nikie heeft een neusje voor de beste aanbiedingen die jij niet mag missen.

« Terug naar het berichtenoverzicht

    Om te reageren moet je eerst inloggen

    Email*

    Wachtwoord*

    Blog je mee?

    Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

    Bericht insturen

    Nieuws melden

    Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

    Nieuws melden

    JouwAanbieding blog

    JouwAanbieding blog

    Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

    Voor ieder wat wils!

    Voor ieder wat wils!

    Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

    Vandaag

    Jarig vandaag
    • Mariah Carey (54)Amerikaanse popzangeresMariah Carey
    • Fergie (49)Amerikaanse zangeres, bekend als leadzangeres van 'The Black Eyed Peas'Fergie
    • Quentin Tarantino (61)Amerikaanse filmregisseurQuentin Tarantino
    Verleden vandaag
    • De Kuip in gebruik (1937)In Rotterdam wordt het stadion van voetbalclub Feijenoord, De Kuip, officieel in gebruik genomen.De Kuip in gebruik
    • Fitna geintroduceerd (2008)Geert Wilders brengt zijn omstreden anti-Koranfilm Fitna uit op het internet.Fitna geintroduceerd
    Spreuk van de dag

    Voorkom een kater, blijf dronken.

    Nieuwsbrief

    Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

    • Mis geen aanbieding meer!
    • Al het voordeel in je mailbox
    • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
    • Eenvoudig in- en uitschrijven
    • Ontvang exclusieve deals

    Alle deals in 1 nieuwsbrief!

    Inschrijven