Blog

Groupon lanceert Groupon+ met VISA en Mastercard

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Groepsaankopen
Geplaatst op: 11/9/2017

11
sep

De populariteit van de restaurantsdeals die Groupon dagelijks wereldwijd aanbiedt is tot nu toe ongeëvenaard. Groupon heeft echter opgemerkt dat het aanbieden van kortingen voor restaurants in de buurt nog makkelijker kan. In plaats van het aankopen van een deal op de website van Groupon, kun je vanaf nu via Groupon+ pas later met je VISA of Mastercard betalen in het restaurant van je keuze. Vervolgens krijg je 30% van je bon teruggestort in je Groupon account!

Groupon+ restaurantdeals

Groupon+ is Groupon's nieuwe paradepaardje om restaurant aanbiedingen te promoten. De restaurantdeals zijn één van Groupon's meest populaire productcategorieën en het bedrijf wil zich dan ook meer focussen op deze goedlopende aanbiedingen. Met Groupon+ kun je aangesloten restaurants bezoeken en pas na je ontbijt, lunch of diner afrekenen met je VISA of Mastercard creditcard. Je betaalpas dient wel eerst te worden gekoppeld aan je Groupon account. Na het afrekenen bij het desbetreffende restaurant wordt er 30% van je bon teruggestort in je account.

Simpel en snel

Met de introductie van Groupon+ keert Groupon terug naar de basis. Het bedrijf wil het scoren van korting bij je favoriete lokale bedrijven vereenvoudigen. Door vouchers te verwijderen uit het aankoopproces wordt het voor klanten van Groupon nog makkelijker om gebruik te maken van lokale aanbiedingen. Ook loop je met Groupon+ geen risico dat je gekochte voucher verloopt en je zo onnodig geld verspilt, je betaalt namelijk pas wanneer je het restaurant van je keuze bezoekt.

Beschikbaarheid

In eerste instantie wordt Groupon+ uitgerold in 23 verschillende Amerikaanse regio's, waarbij 1.500 restaurants en andere lokale favorieten worden aangesloten. In de toekomst wil Groupon de dienst uitbreiden naar andere landen én andere productcategorieën, zoals beauty, retail en homeproducten.

Geplaatst op 11 september 2017

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Mariah Carey (53)Amerikaanse popzangeresMariah Carey
  • Fergie (48)Amerikaanse zangeres, bekend als leadzangeres van 'The Black Eyed Peas'Fergie
  • Quentin Tarantino (60)Amerikaanse filmregisseurQuentin Tarantino
  Verleden vandaag
  • De Kuip in gebruik (1937)In Rotterdam wordt het stadion van voetbalclub Feijenoord, De Kuip, officieel in gebruik genomen.De Kuip in gebruik
  • Fitna geintroduceerd (2008)Geert Wilders brengt zijn omstreden anti-Koranfilm Fitna uit op het internet.Fitna geintroduceerd
  Spreuk van de dag

  Voorkom een kater, blijf dronken.

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven