Blog

Actrice en Groupon-fan Tiffany Haddish in Super Bowl commercial

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Groepsaankopen
Geplaatst op: 17/1/2018

17
jan

Nadat actrice Tiffany Haddish afgelopen zomer vol enthousiasme vertelde over haar liefde voor Groupon bij de talkshow van Jimmy Kimmel, werd de Amerikaanse onlangs benoemd tot officiële woordvoerder van de dealwebsite. Een hilarisch Groupon-tripje met Jada & Will Smith door een moeras bij New Orleans heeft er voor dat de actrice tijdens de komende Super Bowl te zien is in de eerste Groupon-commercial sinds 7 jaar.

Groupon Super Bowl commercial

Groupon zendt tijdens de komende Super Bowl haar eerste commercial sinds 7 jaar uit, en actrice Tiffany Haddish van de film Girls Trip heeft een rol in het spotje weten te bemachtigen. Haddish vertelde afgelopen zomer op TV over haar liefde voor Groupon en de dealwebsite wilde vervolgens graag met haar samenwerken. De actrice zal te zien zijn in een reeks Groupon commercials en is naast officiële woordvoer ook benoemd tot ere-werknemer van het bedrijf. Dit levert haar - naast de rol in een commercial die door miljoenen mensen wordt gezien - veel Groupon-voordelen op. Zo krijgt de actrice o.a. een eigen sectie op Groupon.com, krijgt ze toegang tot de speciale werknemers-app én heeft Groupon alvast wat krediet op haar account gestort.

Liefde voor Groupon

De actrice Tiffany Haddish uit Los Angeles werd in 2017 wereldwijd beroemd dankzij haar rol in de film Girls Trip. Haddish gaat in deze comedy samen met Regina Hall, Queen Latifah en Jada Pinkett Smith op reis naar New Orleans voor een wild weekend. De actrice ging afgelopen zomer 'viral' toen ze aan talkshow-host Jimmy Kimmel vertelde dat ze Jada Pinkett Smith en haar man Will Smith tijdens de opnames van de film op een moerastoer had meegenomen met een Groupon-voucher! Dit nieuws bereikte de top van Groupon al gauw en de dealgigant liet Tiffany Haddish weten haar graag als woordvoerder voor Groupon te willen inlijven. Check het interview van Tiffany met Jimmy Kimmel in onderstaande video, waarin de actrice onder andere laat weten dat de Smith-familie totaal geen idee had van het bestaan van Groupon!

Super Bowl

De Super Bowl is een waar fenomeen in de Verenigde Staten. De winnaar van de American Football Conference (AFC) en de winnaar van de National Football Conference (NFC) strijden elk jaar om de winnaar van de National Football League (NFL) te bepalen. De reclamespots die tussendoor worden uitgezonden trekken net zoveel bekijks als de wedstrijd zelf. Grote bedrijven staan altijd te springen om wat zendtijd tijdens de Super Bowl te bemachtigen, aangezien er jaarlijks meer dan 114 miljoen mensen naar de American Football wedstrijd kijken. Ook de halftime shows zijn spectaculair, zoals het optreden van Katy Perry in 2015. Het is een grote eer voor artiesten om tijdens de Superbowl te mogen optreden. Dit jaar verzorgt Justin Timberlake een optreden in de rustpauze van de wedstrijd.

Geplaatst op 17 januari 2018

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Berry van Aerle (60)Nederlandse voetballerBerry van Aerle
  • Bette Midler (77)Amerikaanse zangeresBette Midler
  • Woody Allen (87)Amerikaanse regisseur en acteurWoody Allen
  Verleden vandaag
  • 1e Wereld-Aidsdag (1988)Op deze internationale dag wordt stilgestaan bij Aids. De dag wordt georganiseerd door de Wereldgezondheidsorganisatie.1e Wereld-Aidsdag
  • Opening Spoorwegmuseum (1928)In Utrecht opent het Nederlands Spoorwegmuseum. Oud spoorwegmateriaal wordt hier getoond.Opening Spoorwegmuseum
  Spreuk van de dag

  Rijd nooit harder dan je beschermengel kan vliegen.

  Website van de dag
  Drones.nl screenshot
  Drones.nlHet platform met alles wat je moet weten over drones.Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven