Blog

Groupon lanceert Groupon To Go

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Dagaanbiedingen
Geplaatst op: 31/7/2015

31
jul

Na het nieuws over de overname van OrderUp door Groupon medio juli, presenteert de internationale daily deal website nu haar plannen met de online maaltijdservice. Groupon heeft sinds maart 2015 een test gedraaid in Chicago met Groupon To Go. 500 restaurants nemen deel aan deze pilot. Met Groupon To Go kunnen klanten 10% cashback korting krijgen op elke order in de beste restaurants van de stad.

Groupon To Go

“Veel mensen bestellen meerdere keren per maand online maaltijden of maken gebruik van afhaalservicesm, en met Groupon To Go bieden we ze een makkelijke manier om geld te besparen iedere keer dat zij dat doen", aldus Sean Smyth, vice-president en algemeen manager van Groupon To Go. “Maaltijdbezorgservices zijn een logische uitbreiding van ons aanbod; we kunnen honderden restaurants toevoegen aan ons platform, inclusief restaurants die eerder nog geen bezorgservice beschikbaar hadden".

Restaurants

In de pilot van Groupon To Go doen verschillende populaire Amerikaanse restaurants mee, waaronder Subway, Papa John's, Quiznos en Popeyes. Naast deze grote ketens doen ook lokale favorieten mee zoals Ditka’s Restaurant, Adobo Grill, Freshii, Rosati’s Pizza, Star of Siam en Wishbone. Groupon laat weten dat na het uitrollen van Groupon To Go in Chicago ook andere grote steden in de Verenigde Staten kennis kunnen maken met de nieuwe service, beginnende met Austin en Boston in het najaar van 2015. De onlangs overgenomen partij OrderUp blijft dienst doen als een maaltijdbezorgservice in kleinere steden en regio's.

Bezorgplatform

Groupon wil haar Groupon To Go platform nog flink gaan uitbreiden en verbeteren. Zo moet het mogelijk worden je orders real-time te volgen, groepsbestellingen te doen en bezorg- en afhaalmaaltijden op een later tijdstip in te plannen.

Nederland

Of Groupon ook in Nederland een maaltijdbezorgservice gaat uitrollen is voor nu nog niet bekend. Uiteraard houden wij je op de hoogte van alle ontwikkelingen! Voor nu kun je in ons land bij Groupon terecht voor scherpe kortingen op een avondje uit eten, ontspannende massage, gedenkwaardig dagje weg en nog veel meer activitieiten!

Geplaatst op 31 juli 2015

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • George W. Bush (76)43ste president van de VSGeorge W. Bush
  • Sylvester Stallone (76)Amerikaanse acteurSylvester Stallone
  • Gordon (54)Nederlands zanger en presentatorGordon
  Verleden vandaag
  • Anne Frank duikt onder (1942)Anne Frank en haar familie duiken onder in het Achterhuis.Anne Frank duikt onder
  • Vaccin hondsdolheid (1885)Scheikundige Louis Pasteur test zijn vaccin tegen hondsdolheid voor de eerste keer.Vaccin hondsdolheid
  Spreuk van de dag

  Het verschil tussen een dief en een kleptomaan kan me gestolen worden.

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven