Blog

Groupon stopt met verkoop van producten

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Twan
Categorie: Dagaanbiedingen
Geplaatst op: 20/2/2020

20
feb

Groupon heeft aangekondigd te stoppen met de verkoop van producten via haar website.

Groupon Goods

De daily-deal gigant maakte het nieuws bekend bij bekendmaking van haar kwartaalcijfers. Het bedrijf wil terug naar de basis en zich focussen op lokale uitjes en ervaringen. Met deze strategie hoopt de aanbiedingensite marktleider te worden op het gebied van 'local experiences'.

Aandelen

Het nieuws en presentatie van de kwartaalcijfers bracht veel teweeg op de aandelenmarkt. Groupon rapporteerde een gedaalde omzet en operationele winst in het vierde kwartaal. Ondanks het feit dat de aandelenbeurzen in New York woensdag tussentijds op winst stonden, kelderde het aandeel van Groupon met maar liefst 40%!

2020

Groupon belooft in 2020 haar aanbod met lokale deals flink uit te breiden. Ook meldt CEO Rich Williams dat het merk dit jaar een nieuwe look krijgt.

Geplaatst op 20 februari 2020

Delen via:

Twan

Over Twan

Oprichter van JouwAanbieding.nl en hierdoor één van de pioniers in het Nederlandse dagaanbiedingen landschap. Sinds 2007 staat zijn leven letterlijk dag en nacht in teken van dagaanbiedingen.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Edgar Vos (1931 - 2010)Nederlandse modeontwerperEdgar Vos
  • Dolly het schaap (1996 - 2003)Eerste gekloonde schaap ter wereldDolly het schaap
  • Royce Da 5'9'' (45)Amerikaanse rapperRoyce Da 5'9''
  Verleden vandaag
  • Eerste editie Parkpop (1981)De eerste editie van het gratis Parkpop festival vindt plaats in het Zuiderpark in Den Haag.Eerste editie Parkpop
  • Eerste maximum snelheid (1885)In Groot-Brittannie wordt de eerste maximum snelheidswet voor auto's doorgevoerd.Eerste maximum snelheid
  Spreuk van de dag

  Zoek nooit het geluk, want je zoekt je een ongeluk.

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven