Blog

Groupon verzorgt Verrassingsdeal huwelijksaanzoek

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Dagaanbiedingen
Geplaatst op: 16/2/2015

16
feb

Groupon verzorgde afgelopen weekend het huwelijksaanzoek van Eelco uit Wijk bij Duurstede. In de Rotterdamse Euromast verraste hij zijn vriendin Ellen op Valentijnsdag. Eelco werd uit 100.000 deelnemers aan de Groupon Verrassingsdeal gekozen om zijn grote liefde te verrassen met een groots gebaar.

Vorige week kon je op Groupon.nl de Groupon Verrassingsdeal kopen voor 0,- euro. De deal hield in dat je kans maakte om de liefde van je leven te verrassen met een groots gebaar. Je kon o.a. kiezen uit een geheel verzorgd huwelijksaanzoek, het vieren van een jubileum of het vernieuwen van je geloftes. Verder was Groupon nogal mysterieus; deelnemers moesten afgelopen weekend vrij houden en beschikken over een rijbewijs. Uit bijna 10.000 deelnemers werd Eelco uit Wijk bij Duurstede gekozen als winnaar.

Het aanzoek van Eelco

Eelco was al een tijd van plan zijn vriendin Ellen ten huwelijk te vragen. Toen de Verrasingsdeal van Groupon voorbij kwam, aarzelfde hij geen seconde! Als winnaar kregen Eelco en Ellen een geheel verzorgd verrasingsweekend in een suite in de Rotterdamse Euromast. Tijdens het ontbijt ging Eelco op zijn knieèn. The Voice-finalist Emmaly Brown begeleidde het aanzoek met het nummer Just Say Yes van Snow Patrol. Gelukkig zei Ellen volmondig 'Ja!'.

Blij verrast

“Ellen dacht dat ik haar nooit zou vragen omdat ik dat altijd gezegd heb. Maar als ik in haar ogen kijk en voel wat zij met mij doet en hoe ze me kan raken, dan weet ik dat ze meer verdient dan alleen maar gewoon “partners” zijn. Ik wil niet dat zij bij mij, maar naast mij staat. En daarom heb ik haar vandaag met behulp van Groupon verrast. Ik breng graag verrassing in haar leven!” vertelde Eelco na het aanzoek. “Ik had het totaal niet verwacht en vind het echt heel bijzonder dat Eelco mij op deze plek ten huwelijk heeft gevraagd. Uiteraard wil ik met hem trouwen!”, aldus een verraste Ellen.

Geplaatst op 16 februari 2015

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Edgar Vos (1931 - 2010)Nederlandse modeontwerperEdgar Vos
  • Dolly het schaap (1996 - 2003)Eerste gekloonde schaap ter wereldDolly het schaap
  • Royce Da 5'9'' (45)Amerikaanse rapperRoyce Da 5'9''
  Verleden vandaag
  • Eerste editie Parkpop (1981)De eerste editie van het gratis Parkpop festival vindt plaats in het Zuiderpark in Den Haag.Eerste editie Parkpop
  • Eerste maximum snelheid (1885)In Groot-Brittannie wordt de eerste maximum snelheidswet voor auto's doorgevoerd.Eerste maximum snelheid
  Spreuk van de dag

  Zoek nooit het geluk, want je zoekt je een ongeluk.

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven