Blog

Half miljoen deelnemers aan winactie Blokker Holding

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Esmee
Categorie: Webwinkels
Geplaatst op: 24/12/2015

24
dec

De Blokker Holding, de organisatie achter Blokker, heeft voor haar online webshops een winactie georganiseerd. Hieraan hebben ongeveer een half miljoen mensen meegedaan. Door de winactie heeft de organisatie 313.000 nieuwe abonnees weten te verkrijgen. Wanneer de volgende winactie wordt gestart is helaas nog niet bekend.

Winactie

De winactie van de Blokker Holding werd georganiseerd voor al haar webshops, waaronder Blokker, Leenbakker, Cookandco, Xenos, BartSmit en Intertoys. Op de speciale wedstrijdpagina van deze winkels kon je met een boodschappenkarretje zoveel mogelijk cadeautjes opvangen. In totaal hebben 474.634 consumenten meegedaan en maakten ze met z’n allen kans op 186 prijzen. De hoofdprijzen van de wedstrijd waren een Seat Mii, een vakantie naar Sintmaarten en een wintersportvakantie. Wie de winnaars zijn van deze fantastische prijzen is helaas niet bekend.

Abonnees

Met de online wedstrijd haalde Blokker Holding 313.000 nieuwe abonnees binnen. Dit zijn consumenten die nog nooit eerder lid zijn geweest van 1 van de webwinkels en dus ook nog nooit een nieuwsbrief hebben ontvangen. Na het inschrijven kreeg iedere abonnee een welkomstmail toegestuurd. Via deze mail zijn er ongeveer 6.000 bestellingen geplaats. Toen de wedstrijd was afgelopen verwactte de organisatie dat veel mensen zich zouden uitschrijven als abonnee, maar na 1 week was dit percentage erg laag en viel het dus mee. Dit is erg opvallend want rond de feestdagen wordt er meer gemaild dan normaal en de ervaring is dat mensen zich om die reden vaker uitschrijven.

Wanneer Blokker Holding een nieuwe winactie organiseert is nog niet bekend, maar JouwAanbieding.nl houdt je op de hoogte!

Geplaatst op 24 december 2015

Delen via:

Esmee

Over Esmee

Esmeé versterkt het team van JouwAanbieding als stagiaire Marketing & Communicatie. Met haar creatieve hersenspinsels en gevoel voor taal bedenkt ze de leukste ideeën ter promotie van JouwAanbieding.nl. Daarnaast houdt ze met een scherp en kritisch oog alle dagaanbiedingen in de gaten.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • DJ Jazzy Jeff (57)Amerikaanse hiphop artiest en producerDJ Jazzy Jeff
  • Wendy van Dijk (51)Nederlandse presentatrice, bekend van o.a. 'Ushi en van Dijk'Wendy van Dijk
  • Linda Blair (51)Amerikaanse actriceLinda Blair
  Verleden vandaag
  • Introductie Apple Mac (1984)De Apple Macintosh wordt tijdens de Amerikaanse Superbowl geïntroduceerd met een reclamespot.Introductie Apple Mac
  • Noord-Amerika besneeuwd (1982)Op deze dag was maar liefst driekwart van Noord Amerika bedekt met een dikke laag sneeuw.Noord-Amerika besneeuwd
  Spreuk van de dag

  Ook kale mensen vliegen elkaar weleens in de haren.

  Website van de dag
  Expert.nl screenshot
  Expert.nlExpert is één van de grootste én langste aanbieders van elektronica en huishoudproducten in Nederland.Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven