Blog

HelloFresh nu verkrijgbaar bij PLUS

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Lianne
Categorie: Eten&Drinken
Geplaatst op: 20/2/2019

20
feb

Vanaf deze week zijn tweepersoons HelloFresh-maaltijden exclusief verkrijgbaar bij Plus supermarkten. Na een succesvolle pilot in vijf supermarkten wordt het concept nu uitgerold in alle 260 winkels.


Met de verspakketten springen HelloFresh en Plus naar eigen zeggen in op de groeiende vraag onder Nederlandse consumenten naar makkelijke manieren om thuis een gevarieerde en zelfgekookte verse maaltijd op tafel te zetten. De samenwerking volgt op een proef van drie maanden die tot begin 2018 duurde. De test draaide toen bij vijf filialen van de supermarktketen en was klaarblijkelijk een succes. Klanten gaven volgens HelloFresh aan dat de maaltijdbox hen ontzorgen en inspireren. 

Vlees, vis of veggie

De maaltijdboxen die vanaf deze week in de Plus-winkels liggen, bevatten alle ingrediënten voor een avondmaaltijd voor twee personen. Klanten hebben hierbij de keus uit vlees, vis of vegetarisch. De box kost 9,95 euro en wordt iedere zaterdag vernieuwd. Klanten hoeven hiervoor geen HelloFresh-abonnement af te sluiten. De gerechten worden geselecteerd uit het reguliere menu van HelloFresh. 

HelleFresh ging in 2017 in het Verenigd Koninkrijk al een samenwerking aan met supermarktketen Sainsbury’s. Dat was destijds de eerste retailer die de maaltijdboxen in de schappen legde.

Geplaatst op 20 februari 2019

Delen via:

Lianne

Over Lianne

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content netjes wordt gepresenteerd. Met haar krachtige teksten informeert deze koopjesjager jou over het laatste nieuws uit de wereld van aanbiedingen, kortingen en e-commerce.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Koningin Máxima (53)Koningin der NederlandenKoningin Máxima
  • Frank Visser (73)Nederlandse (rijdende) rechter, televisiepresentator en schrijverFrank Visser
  • Wim de Bie (1939 - 2023)Nederlandse cabaretierWim de Bie
  Verleden vandaag
  • Eerste glasbak (1978)De eerste glasbak van Nederland wordt geplaatst in 's-Hertogenbosch.Eerste glasbak
  • Octrooi saxofoon (1846)Instrumentbouwer Adolphe Sax vraagt octrooi aan op zijn uitvinding; de saxofoon.Octrooi saxofoon
  Spreuk van de dag

  Beter een buik van het drinken, dan een bult van het werken.

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven