Blog

McDonald's binnenkort te bestellen via Thuisbezorgd.nl

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Twan
Categorie: Eten&Drinken
Geplaatst op: 22/12/2019

22
dec

McDonald's gaat haar McDelivery-bezorgservice komend jaar fors uitbreiden. De hamburgerketen start daarvoor een samenwerking met Nederlands grootste bezorgplatform Thuisbezorgd.nl.

Niet nieuw

Het bezorgen van McDonald's-bestellingen is niet nieuw in Nederland. McDonald's werkt bijvoorbeeld al samen met Uber Eats om bestelling thuis te bezorgen.

Thuisbezorgd.nl

Waar Uber Eats bezorgt in slechts 20 steden, heeft Thuisbezorgd.nl een dekking van 89 steden. Met 50.000 aangesloten restaurants is Thuisbezorgd.nl de nummer één in bezorgen en dat verklaart de keuze van de fastfoodgigant voor een samenwerking het online bezorgplatform.

Geplaatst op 22 december 2019

Delen via:

Twan

Over Twan

Oprichter van JouwAanbieding.nl en hierdoor één van de pioniers in het Nederlandse dagaanbiedingen landschap. Sinds 2007 staat zijn leven letterlijk dag en nacht in teken van dagaanbiedingen.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Tonny Eyk (80)Nederlandse musicusTonny Eyk
  • Fatima Moreira de Melo (42)Nederlands hockeyster en pokerspelerFatima Moreira de Melo
  • Bill Withers (82)Amerikaans soulzanger en componistBill Withers
  Verleden vandaag
  • Griekenland wint EK (2004)Griekenland verslaat thuisland Portugal met 0-1 en wordt daarmee Europees Kampioen voetbal.Griekenland wint EK
  • Oprichting Hotmail (1996)Jack Smith en Sabeer Bhatia starten Hotmail, een gratis webgebaseerde e-maildienst. Hotmail heeft meer dan 200 miljoen gebruikers.Oprichting Hotmail
  Spreuk van de dag

  De beste manier om veel te doen, is het een voor een te doen.

  Website van de dag
  FashionMustHaves.nl screenshot
  FashionMustHaves.nlIn deze online fashionstore vind je een uitgebreid assortiment met hippe en stijlvolle designerkleding.Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven