Blog

Jumbo neemt 17 HEMA-winkels over

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Twan
Categorie: Eten&Drinken
Geplaatst op: 17/12/2019

17
dec

Supermarktketen Jumbo neemt 17 HEMA-winkels over in met name de grote steden. Daarnaast zullen Jumbo en HEMA op zes stationslocaties een gezamenlijk winkelconcept ontwikkelen waarbij Jumbo het foodassortiment levert. Verder gaan stapsgewijs alle Jumbo supermarkten in Nederland en België HEMA artikelen verkopen. Tot slot treedt HEMA als co-sponsor voor een periode van ten minste vier jaar toe tot de wieler- en schaatsploegen van Team Jumbo-Visma.

Winkelovernames

De door Jumbo over te nemen HEMA-locaties in Nederland en België bevinden zich met name in de grote steden. De overgang van de locaties zal de komende drie jaar gefaseerd plaatsvinden.

Voordat de winkels overgaan naar Jumbo, is het de doelstelling dat HEMA in de desbetreffende verzorgingsgebieden nieuwe vestigingen met de laatste winkelformule zal openen. Hierdoor blijft het winkelnetwerk van HEMA volledig intact en verwacht de winkelketen daardoor geen banenverlies.

Uitwisseling van assortiment

Het aanbod non-food artikelen van HEMA, dat de komende anderhalf jaar zijn weg zal vinden naar het Jumbo winkelschap in Nederland en België, bestaat onder meer uit kookgerei, tafelaankleding, theedoeken, glazen, feest- en seizoenartikelen en kaarsen. Dit aanbod zal ook beschikbaar komen via Jumbo.com. Naar verwachting zal de marktkennis en commerciële kracht van HEMA op non-food gebied leiden tot een versterking van de Jumbo winkels.

Team Jumbo-Visma

Afgelopen tijd zijn grote stappen gezet in de lange termijn ontwikkeling van de Team Jumbo-Visma wieler- en schaatsploegen. HEMA heeft een vierjarige samenwerking gesloten als co-sponsor. De samenwerking met Team Jumbo-Visma heeft tot doel de merknaam van HEMA internationaal verder uit te dragen en daarnaast ook op commercieel vlak het wielrennen en schaatsen optimaal te benutten.

Geplaatst op 17 december 2019

Delen via:

Twan

Over Twan

Oprichter van JouwAanbieding.nl en hierdoor één van de pioniers in het Nederlandse dagaanbiedingen landschap. Sinds 2007 staat zijn leven letterlijk dag en nacht in teken van dagaanbiedingen.

« Terug naar het berichtenoverzicht

    Om te reageren moet je eerst inloggen

    Email*

    Wachtwoord*

    Blog je mee?

    Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

    Bericht insturen

    Nieuws melden

    Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

    Nieuws melden

    JouwAanbieding blog

    JouwAanbieding blog

    Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

    Voor ieder wat wils!

    Voor ieder wat wils!

    Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

    Vandaag

    Jarig vandaag
    • Renée Zellweger (55)Amerikaanse actriceRenée Zellweger
    • Albert Verlinde (63)TV-presentator (RTL Boulevard)Albert Verlinde
    • Femke Halsema (58)Nederlandse politicaFemke Halsema
    Verleden vandaag
    • Robinson Crusoe uitgegeven (1719)Het wereldberoemde boek Robinson Crusoe, geschreven door Daniel Defoe, wordt voor het eerst uitgegeven.Robinson Crusoe uitgegeven
    • Uitbreiding Rotterdamse metro (1985)De verlenging van de Rotterdamse metrolijn naar station 'de Akkers' in Spijkenisse wordt in gebruik genomen.Uitbreiding Rotterdamse metro
    Spreuk van de dag

    Ik heb geen 9 tot 5 mentaliteit, eerder van 10 tot 3.

    Nieuwsbrief

    Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

    • Mis geen aanbieding meer!
    • Al het voordeel in je mailbox
    • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
    • Eenvoudig in- en uitschrijven
    • Ontvang exclusieve deals

    Alle deals in 1 nieuwsbrief!

    Inschrijven