Blog

HEMA breidt uit naar Oostenrijk

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Webwinkels
Geplaatst op: 14/12/2017

14
dec

Warenhuis HEMA breidt haar activiteiten verder uit naar Oostenrijk. In het voorjaar van 2018 worden de eerste 2 winkels van HEMA geopend in het centrum van Wenen. Het bedrijf bekijkt momenteel ook de mogelijkheden om uit te breiden naar andere grote steden in Oostenrijk. Volgens HEMA zijn de nieuwe winkels in Oostenrijk een logische stap na de succesvolle introductie van vestigingen in Keulen en Frankfurt.

35 buitenlandse winkels

Vanaf volgend jaar kun je tijdens een stedentrip naar Wenen ook gewoon naar HEMA! Het warenhuis opent in het voorjaar 2 vestigingen in het centrum van de Oostenrijkse hoofdstad. De opening van winkels in Wenen is voor HEMA een logische stap nadat het openen van vestigingen in het Duitse Keulen en Frankfurt een groot succes bleek. Er staan in Wenen nog meer winkels op de planning en ook in Stuttgart wordt een HEMA winkel geopend. Onlangs opende HEMA een flagshipstore op Tottenham Court, vlakbij het populaire Oxford Street in Londen. Zelfs in Madrid en Barcelona kun je het oer-Hollandse warenhuis bezoeken. HEMA heeft flinke internationale ambities en wil in 2018 nog meer buitenlandse vestigingen openen. Er staan in totaal 35 nieuwe winkels op de planning.

Populaire producten

In de buitenlandse winkels van HEMA zijn huishoudelijke producten het populairst. Klanten komen ook af op oer-Hollandse producten zoals stroopwafels en ontbijtkoek. Seizoensproducten als chocoladeletters en pepernoten worden daarnaast ook erg gewaardeerd over de grens. Meer dan de helft van de internationale HEMA klanten is jonger dan 34 jaar.

Geplaatst op 14 december 2017

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Kevin Costner (63)Amerikaanse acteurKevin Costner
  • Arie Boomsma (44)Nederlandse presentatorArie Boomsma
  • Roxeanne Hazes (25)Dochter van Andr? HazesRoxeanne Hazes
  Verleden vandaag
  • 1e UFO gesignaleerd (1644)Een vermeende UFO wordt gespot in Boston door een stel stomverbaasde Pelgrims.1e UFO gesignaleerd
  • Verkeersalarm wegens wind (2007)Rijkswaterstaat kondigde op deze dag voor de eerste keer een verkeersalarm af wegens harde wind.Verkeersalarm wegens wind
  Spreuk van de dag

  Oost-west, thuis is het ook niet alles.

  Website van de dag
  123Dagaanbieding.nl screenshot
  123Dagaanbieding.nlIedere dag om 12 uur presenteert 123dagaanbieding.nl een nieuwe aanbieding op haar website.Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven