Blog

Hema en Wehkamp gaan samenwerken

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Lianne
Categorie: Webwinkels
Geplaatst op: 22/5/2019

22
mei

Voor de hippe spulletjes van Hema kun je nu ook bij Wehkamp.nl terecht. Sinds deze week zijn de non-foodproducten van de Nederlandse winkelketen verkrijgbaar op het platform van Wehkamp.nl.


Met een focus op mode, wonen, beauty, baby en kind is Hema voor Wehkamp.nl een mooie partner om het al ruime assortiment (400.000 producten van 2.000 merken) nog verder uit te breiden. Wehkamp werkt al langer met derde partijen op zijn eigen platform, voor Hema is het de eerste keer dat het delen van zijn assortiment elders aanbiedt.


Groeistrategie
Hema maakte al eerder bekend de ambitie te hebben om te groeien door onder andere het aangaan van strategische partnerships, zowel in Nederland als het buitenland. De samenwerking met Wehkamp is volgens de keten een belangrijke volgende stap om deze groeiambitie ook online in Nederland vorm te geven. Tjeerd Jegen, ceo van Hema licht toe: “De groeistrategie van Hema willen we ook in Nederland verder ontwikkelen met slimme, innovatieve concepten en partnerships. We willen als merk op alle kanalen en op elk moment beschikbaar zijn voor onze klanten." 

Het productassortiment van Hema zal vooral mode- en lifestylegerelateerd zijn en in fasen worden geïntroduceerd op Wehkamp.nl. Allereerst is de babycollectie toegevoegd en vanaf nu verkrijgbaar. het Het assortiment bestaat uit ruim 400.000 verschillende artikelen van zo’n 2.000 merken, voornamelijk in de categorieën mode, wonen, beauty en baby/kind. 

Geplaatst op 22 mei 2019

Delen via:

Lianne

Over Lianne

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content netjes wordt gepresenteerd. Met haar krachtige teksten informeert deze koopjesjager jou over het laatste nieuws uit de wereld van aanbiedingen, kortingen en e-commerce.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Steven Gerrard (40)Engels nationaal voetballerSteven Gerrard
  • Big L (1974 - 1999)Amerikaanse rapperBig L
  • Everon Jackson Hooi (38)Antilliaans-Nederlandse acteur, bekend van GTSTEveron Jackson Hooi
  Verleden vandaag
  • Verdwijning Natalee Holloway (2005)De Amerikaanse studente Natalee Holloway verdwijnt op Aruba. Joran van der Sloot is hoofdverdachte.Verdwijning Natalee Holloway
  • Debuut Van Hanegem (1968)Voetballer Willem van Hanegem maakt zijn debuut in het Nederlands elftal tijdens een vriendschappelijke interland tegen Schotland.Debuut Van Hanegem
  Spreuk van de dag

  Wie zichzelf kent, veroordeelt niemand.

  Website van de dag
  Waarbenjij.nu screenshot
  Waarbenjij.nuHoud via een blog het thuisfront op de hoogte van al je ervaringen terwijl jij de wereld over reist!Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven