Blog

HEMA lanceert eigen 'Meer HEMA' klantenkaart

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Webwinkels
Geplaatst op: 9/1/2017

9
jan

HEMA begint 2017 goed! Het warenhuis lanceert het 'Meer HEMA' loyaliteitsprogramma waarbij je met behulp van een klantenkaart punten kan sparen. Bij elke euro die je in de winkel of webshop van HEMA uitgeeft ontvang je een punt. Deze punten kun je uiteindelijk inwisselen voor digitale vouchers, waarmee je korting krijgt op producten.

Punten sparen

Het is vanaf nu mogelijk om met een klantenkaart punten te sparen bij HEMA. Onder de naam 'Meer HEMA' lanceert het warenhuis een loyaliteitsprogramma dat werkt met een klantenpas voor zowel de fysieke winkels als voor de webshop. Bij iedere euro die je bij HEMA uitgeeft ontvang je een punt, die je vervolgens kan inwisselen digitale vouchers die korting geven op bepaalde producten. HEMA vernieuwd het aanbod van vouchers iedere maand. Je puntensaldo is te zien via de vernieuwde website en app.

Gratis tompouce

'Meer HEMA' klanten met een klantenpas ontvangen naast punten ook andere leuke extraatjes van HEMA. Tot 1 april krijg je als nieuwe deelnemer van het loyaliteitsprogramma 5 euro korting op je volgende aankoop, bovenop het standaard welkomstcadeau van 25 euro. Ook mag je als 'Meer HEMA' klant op je verjaardag een gratis tompouche komen halen bij een HEMA vestiging. In de toekomst worden meer diensten aan het klantenprogramma toegevoegd, zoals speciale evenementen en het opslaan van je kassabonnen in de app.

Geplaatst op 9 januari 2017

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Lucia Rijker (55)Nederlandse boksster en filmactriceLucia Rijker
  • Alberto Contador (40)Spaanse wielrennerAlberto Contador
  • Richard Krajicek (51)Voormalige proftennisser. Won in 1996 Wimbledon.Richard Krajicek
  Verleden vandaag
  • Top 4000 op Radio 10 Gold (2005)De langste populariteitshitlijst ooit begon op deze dag met uitzenden. De marathon uitzending zou duren tot 24 december.Top 4000 op Radio 10 Gold
  • Aantreden regering na langste formatie (2011)In BelgiĆ« treedt regering-Di Rupo aan, na een formatie van 541 dagen. Hiervoor kreeg BelgiĆ« een Guinnes Book of Records vermelding.Aantreden regering na langste formatie
  Spreuk van de dag

  Als je naar het verleden kijkt, sta je met je rug naar de toekomst.

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven