Blog

Het verhaal achter JouwAanbieding

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Twan
Categorie: JouwAanbieding
Geplaatst op: 1/2/2015

1
feb

Het verhaal van JouwAanbieding begint in de herfst van 2007 wanneer een student van de Universiteit van Tilburg op het slimme idee kwam om alle beschikbare online dagaanbiedingen te bundelen in een handig up-to-date overzicht. In plaats van alle sites met dagaanbiedingen dagelijks afzonderlijk af te struinen, kan men via JouwAanbieding.nl alle actuele dagaanbiedingen op 1 centrale plek bekijken.

Al snel werd het nieuwe initiatief opgepikt door de nationale media waardoor steeds meer koopjesjagers kennis maakte met de handige website. Binnen no-time groeide JouwAanbieding uit tot het drukbezochtste aanbiedingen overzicht in de Benelux. Momenteel raadplegen iedere dag zo’n 25.000 unieke koopjesjagers het handige overzicht met dagaanbiedingen.

Nummer 1

Met het toenemende aantal dagaanbiedingen nam de populariteit (en noodzaak) van het dagaanbiedingen overzicht toe, maar verschenen er ook een aantal concurrerende dagaanbieding overzichten ten tonele. Ondanks de toenemende concurrentie wist JouwAanbieding haar nummer 1 positie vast te houden door zich volledig te concentreren op de wensen van de bezoeker.

JouwAanbieding is er voor jou!

JouwAanbieding beschikt over een ingenieus systeem dat iedere minuut van de dag alle dagaanbiedingen in de gaten houdt. Zodra een nieuwe aanbieding wordt ontdekt, wordt deze automatisch opgehaald en weergegeven op de website. In plaats van achterover leunen en kijken hoe het systeem het werk doet, merkte JouwAanbieding al vrij snel op dat dit niet genoeg was om de bezoeker te voorzien van het beste overzicht met dagaanbiedingen.

Dag en nacht

Aangezien de dagaanbiedingen van alle partijen afzonderlijk worden opgehaald, treden er regelmatig onvoorziene problemen op waarmee het systeem niet overweg kan en hierdoor menselijke interventie onmisbaar is. Vanaf de start van JouwAanbieding worden alle aanbiedingen automatisch door het systeem opgehaald, maar ook nog eens handmatig gecontroleerd om foutieve vermeldingen te voorkomen. 24 uur per dag, 365 dagen per jaar zit er een medewerker van JouwAanbieding klaar om alle inkomende aanbiedingen te controleren en aan te passen naar de standaarden van het dagaanbiedingen overzicht.

365 dagen per jaar

Zo controleert JouwAanbieding niet alleen of de aanbieding goed wordt opgehaald en weergegeven, maar worden ook titels, omschrijvingen en soms zelfs plaatje van de aanbieding aangepast zodat alle dagaanbiedingen op dezelfde wijze worden gepresenteerd. Het overgrote deel van de aanbiedingen wordt om klokslag 0 uur – bij het begin van een nieuwe dag – vernieuwd, waardoor het meeste werk achter de schermen in de nachtelijke uren plaats vindt. Dus je kunt er vergif op in nemen dat wanneer het klokje 12 uur slaat er een medewerker van JouwAanbieding bezig is met de controle van de nieuwste dagaanbiedingen. Dit gebeurt letterlijk dag in, dag uit; dus ook tijdens Oud & Nieuw zijn wij bezig met de dagaanbiedingen van 1 januari van het nieuwe jaar, terwijl er in het hele land geproost wordt met champagne!

Goedkoper alternatief

JouwAanbieding besteedt niet alleen veel tijd en aandacht aan de content op haar website, maar streeft er ook naar om deze content in een prachtige website te presenteren met handige extraatjes. Zo biedt de website de gebruiker de keuze om de dagaanbiedingen te bekijken in 3 verschillende weergaven zodat er altijd een passende presentatie van jouw voorkeur beschikbaar is. Sinds de vorige website-update introduceerde JouwAanbieding – als 1e dagaanbieding overzicht ter wereld - een unieke functie die bezoekers direct geld bespaart. Via de functie ‘Goedkoper Alternatief’ kunnen bezoekers te allen tijde een link van een alternatieve webwinkel indienen waar het betreffende product op dat moment goedkoper is te verkrijgen. Deze unieke functie zorgt er voor dat de shops gestimuleerd worden om altijd de scherpste prijs te kiezen en dat jij altijd de beste prijs betaalt!

Infographic

Ter ere van het 5-jarige bestaan, heeft JouwAanbieding veel tijd gestoken in het in kaart brengen van de geschiedenis van de Nederlandse dagaanbieding. Alle belangrijke feiten en gebeurtenissen zijn bij elkaar verzameld, op datum gerangschikt en gepresenteerd in een schitterende infographic. Als dank voor hun rol in deze geschiedenis worden de pioniers van het Nederlandse dagaanbiedingen landschap voor eeuwig herinnerd via deze infographic.

Daily deal aggregator

Met de komst van de nieuwe website is het dagaanbiedingen overzicht van JouwAanbieding weer aanzienlijk verbeterd en – naar onze mening - ongetwijfeld één van de beste ‘daily deal aggregators’ ter wereld. Ondanks het feit dat dit alweer de vijfde nieuwe layout is van JouwAanbieding, is dit nog maar het begin van onze missie. Momenteel wordt er druk achter de schermen gewerkt om onze mobiele apps te voorzien van een totale make-over. Houd onze website in de gaten voor de laatste updates!

Geplaatst op 1 februari 2015

Delen via:

Twan

Over Twan

Oprichter van JouwAanbieding.nl en hierdoor één van de pioniers in het Nederlandse dagaanbiedingen landschap. Sinds 2007 staat zijn leven letterlijk dag en nacht in teken van dagaanbiedingen.

« Terug naar het berichtenoverzicht

    Om te reageren moet je eerst inloggen

    Email*

    Wachtwoord*

    Blog je mee?

    Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

    Bericht insturen

    Nieuws melden

    Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

    Nieuws melden

    JouwAanbieding blog

    JouwAanbieding blog

    Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

    Voor ieder wat wils!

    Voor ieder wat wils!

    Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

    Vandaag

    Jarig vandaag
    • Willem-Alexander der Nederlanden (57)Koning van NederlandWillem-Alexander der Nederlanden
    • Tineke de Nooij (83)Nederlandse radio- en televisiepresentatrice.Tineke de Nooij
    • Vincent Bijlo (59)Nederlandse cabaretier en schrijver. Bijlo is sinds zijn geboorte blind.Vincent Bijlo
    Verleden vandaag
    • Manneke Pis teruggevonden (1978)Het Brusselse standbeeldje Manneke Pis wordt teruggevonden, nadat deze gestolen was.Manneke Pis teruggevonden
    • Begin bouw Freedom Tower (2006)Men begint met de bouw van de Freedom Tower op de plaats waar ooit het World Trade Center stond.Begin bouw Freedom Tower
    Spreuk van de dag

    Als je je ex nog steeds mist, moet je beter leren richten.

    Website van de dag
    Hema.nl screenshot
    Hema.nlBekend Nederlands warenhuis met een erg breed assortiment op het gebied van huishouden, kantoorartikelen en kleding.Bezoek website

    Nieuwsbrief

    Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

    • Mis geen aanbieding meer!
    • Al het voordeel in je mailbox
    • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
    • Eenvoudig in- en uitschrijven
    • Ontvang exclusieve deals

    Alle deals in 1 nieuwsbrief!

    Inschrijven