Blog

Hij is er weer: de iBOOD Hunt op dinsdag 27 augustus 2019

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Lianne
Categorie: Webwinkels
Geplaatst op: 26/8/2019

26
aug

De jacht gaat weer beginnen! Op dinsdag 27 augustus 2019 scoor je vette deals voor hoge kortingen tijdens de iBOOD Hunt. De actie duurt deze editie slechts 24 uur en de deals vernieuwen iedere vijf minuten. Wees er dus snel bij!

De iBOOD Hunt is dé online koopjesjacht van iBood.com. De uitgelezen kans om je nieuwe laptop, keukenmachine, wasmachine, designstoel of garderobe voor een goede prijs op de kop te tikken. Naast meer korting, meer deals en meer merken is er deze editie ook meer snelheid: de sale duurt slechts 24 uur. De uitdaging: wees vliegensvlug, want de deals staan niet langer dan 5 minuten online. Zodra een product is uitverkocht, verschijnt direct de volgende deal. De Hunt is enorm populair, dus zeker tijdens deze dagen geldt: op=op!

iBOOD Box

Het absolute hoogtepunt van de Hunt! Een grote verrassingsdoos, gevuld met producten die bij elkaar veel meer waarde hebben dan wat je voor deze doos betaalt. De iBOOD Box is een verrassingspakket dat je tijdens de Hunt opeens voorbij ziet vliegen - letterlijk, kondigt iBOOD aan. In de iBOOD Box kunnen nieuwe producten zitten, maar ook refurbished of geretourneerde producten. Fijn: de iBOOD Box komt meerdere keren per Hunt langs!

Favorieten

De producten die worden aangeboden tijdens de Hunt zijn zowel spiksplinternieuwe als eerder aangeboden producten, van flitsende elektronica tot praktisch beddengoed. De huntdeals die al eens als dagdeal zijn aangeboden, zijn tijdens de Hunt meestal nog goedkoper dan voorheen. Dus heb jij je favoriete aanbieding gemist? Grijp dan je kans tijdens de Hunt, dan ben je waarschijnlijk nog voordeliger uit ook.

Zet in je agenda!

De iBOOD Hunt start dinsdag 27 augustus 2019 om 0:00 uur. Zorg dus dat je maandagavond wat langer opblijft en vraag alvast vrij voor die eerste uurtjes op dinsdag...

Geplaatst op 26 augustus 2019

Delen via:

Lianne

Over Lianne

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content netjes wordt gepresenteerd. Met haar krachtige teksten informeert deze koopjesjager jou over het laatste nieuws uit de wereld van aanbiedingen, kortingen en e-commerce.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Katja Schuurman (49)Nederlandse zangeres, presentatrice, actriceKatja Schuurman
  • Paul Haarhuis (58)Nederlandse tennisserPaul Haarhuis
  • Seal (61)Britse zangerSeal
  Verleden vandaag
  • Eerste uitzending Arbeidsvitaminen (1946)'Arbeidsvitaminen' van de AVRO wordt voor het eerst uitgezonden. Het is het langstlopende programma van Nederland.Eerste uitzending Arbeidsvitaminen
  • Hockey team VS vernielt kamers (1998)De spelers van het Amerikaanse ijshockeyteam vernielen hun kamers op het Olympisch dorp tijdens de Winterspelen in Japan.Hockey team VS vernielt kamers
  Spreuk van de dag

  Steek je kop niet in het zand. Dan loop je morgen te knarsetanden.

  Website van de dag
  Dealdonkey.com screenshot
  Dealdonkey.comDe dagaanbieder, waarbij je je nooit 2 maal aan dezelfde steen stoot!Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven