Blog

Holland Outlet Mall Zoetermeer gaat niet door

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Besparen
Geplaatst op: 12/9/2017

12
sep

Er komt voorlopig geen outlet winkelcentrum in Zoetermeer. De gemeenteraad en het collega van B&W van Zoetermeer hebben de plannen voor de komst van de Holland Outlet Mall in de Zuid-Hollandse stad definitief afgewezen. De ontwikkeling van het winkelcentrum heeft tot nu toe 430.000 euro gekost.

Van de baan

Zoetermeer wordt voorlopig niet toegevoegd aan het het lijstje met steden waar je naar hartelust in een Outlet Mall kan shoppen. Waar men in Roermond met Designer Outlet Roermond, Roosendaal met Rosada Fashion Outlet en Lelystad met Bataviastad wel succesvolle outletcentra's heeft weten neer te zetten, zijn de plannen voor de Holland Outlet Mall in Zoetermeer voorlopig van de baan. De voltallige gemeenteraad van Zoetermeer en het college van B&W hebben de ambitieuze plannen afgeblazen. Projectontwikkelaar Provast trok zich afgelopen weekend terug door vertragingen bij een ander project, waardoor het volledige plan op losse schroeven kwam te staan.

Holland Outlet Mall

Op de plek van het Woonhart in Zoetermeer zou een futuristisch outletcentrum van maximaal 31.000 m2 moeten komen. Het winkelcentrum kon volgens de initiatiefnemers een belangrijke aanvulling op de reeds aanwezige attracties in Zoetermeer zijn. De ligging van de Holland Outlet Mall was nauwkeurig bepaald om zo goed bereikbaar te zijn met zowel de auto als het openbaar vervoer. In januari was een ruime meerderheid van de gemeenteraad nog voor de plannen van Holland Outlet Mall. De ontwikkeling van de shopping outlet heeft tot nu toe 430.000 euro gekost.

Geplaatst op 12 september 2017

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Jos Brink (1942 - 2007)Nederlandse tv-grootheidJos Brink
  • Glennis Grace (40)Nederlandse zangeresGlennis Grace
  • Paula Abdul (56)Amerikaanse choreografe en zangeresPaula Abdul
  Verleden vandaag
  • Start Nederlandse Wikipedia (2001)Het allereerste artikel wordt op deze dag geplaatst op de Nederlandse Wikipedia. De Engelse pioniers waren 5 maanden eerder.Start Nederlandse Wikipedia
  • 1e Garfield strip (1978)Deze dag wordt beschouwd als Garfields verjaardag, op deze dag wordt dat ook altijd gevierd in zijn stripverhalen.1e Garfield strip
  Spreuk van de dag

  Geen spreuk is ook leuk.

  Website van de dag
  CentralPoint.nl screenshot
  CentralPoint.nlEen online shop waarin je alles kunt kopen omtrent computers. CentralPoint heeft ook een dagaanbieding!Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven