Blog

Hunkemoller gekroond tot beste winkelketen van Europa

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Webwinkels
Geplaatst op: 15/12/2017

15
dec

De verkiezing Retailer of the Year Europe 2017-2018 is gewonnen door Hunkemoller. De verkiezing, initiatief van Q&A, werd georganiseerd in 10 Europese landen. Ruim 1,5 miljoen mensen kozen Hunkemoller als beste winkelketen van Europa. De Retailer of the Year verkiezing werd dit jaar voor de derde keer georganiseerd.

Retailer of the Year Europe 2017-2018

Volgens 1,5 miljoen Europese consumenten is Hunkemoller de beste winkelketen van Europa. Deze week werd bekend dat de lingerieketen de verkiezing van Retailer of the Year Europe heeft gewonnen. Deze verkiezing is een initiatief van onderzoeksbureau Q&A en wordt georganiseerd in tien Europese landen (Nederland, België, Frankrijk, Italië, Spanje, Duitsland, Oostenrijk, Zwisterland, Luxemburg en Rusland). Alle winkelketens die afgelopen jaar een categorieprijs wonnen in tenminste drie van deze landen maakten kans op de titel Retailer of the Year Europe. Hunkemöller won de titel uiteindelijk met een 7,95 als eindcijfer, gebaseerd op 28.730 stemmen uit een totaal van 2,7 miljoen beoordelingen. Het van oorsprong Nederlandse bedrijf, opgericht in 1886, mag zich nu een jaar lang beste winkelketen van Europa noemen.

Retailer of the Year Nederland

Eerder dit jaar beoordeelden ruim 316.000 Nederlandse consumenten hun favoriete retailers voor de publieksprijzen ‘Beste Winkelketen van Nederland’ en ‘Webshop Awards Nederland’. Op donderdag 14 september werden de winnaars van deze categorieprijzen bekendgemaakt. Bol.com ging zowel naar huis met de Retailer of the Year als de Webshop Award. Winkelketen Action werd gekroond tot 'Beste Winkelketen van Nederland’ 2017-2018. Hunkemoller viel in Nederland in de prijzen met de vakprijs 'Beste Retail Excecutive', een persoonlijke prijs voor Philip Mountford, CEO van het bedrijf.

Voorgaande jaren

De Europe Retailer of the Year verkiezing vond dit jaar voor de derde keer plaats. Initiatiefnemer Q&A uit Amersfoort zet de verkiezing in samenwerking met een aantal partners en sponsors op om retailers inzicht te geven in hun prestaties vanuit het perspectief van consumenten of een vakjury. In de voorgaande twee jaren kwam Action als uiteindelijke winnaar uit de bus. Hunkemoller behaalde al eerder goede resultaten tijdens de verkiezing. Zo kreeg de lingerieketen al eerder de titel 'beste crosschannel retailer' en 'beste webshop' van het jaar.

Geplaatst op 15 december 2017

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Lucia Rijker (55)Nederlandse boksster en filmactriceLucia Rijker
  • Alberto Contador (40)Spaanse wielrennerAlberto Contador
  • Richard Krajicek (51)Voormalige proftennisser. Won in 1996 Wimbledon.Richard Krajicek
  Verleden vandaag
  • Top 4000 op Radio 10 Gold (2005)De langste populariteitshitlijst ooit begon op deze dag met uitzenden. De marathon uitzending zou duren tot 24 december.Top 4000 op Radio 10 Gold
  • Aantreden regering na langste formatie (2011)In BelgiĆ« treedt regering-Di Rupo aan, na een formatie van 541 dagen. Hiervoor kreeg BelgiĆ« een Guinnes Book of Records vermelding.Aantreden regering na langste formatie
  Spreuk van de dag

  Als je naar het verleden kijkt, sta je met je rug naar de toekomst.

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven