Blog

iBOOD en VoucherVandaag.nl in de prijzen

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Lianne
Categorie: Webwinkels
Geplaatst op: 27/11/2018

27
nov

Het publiek is unaniem: iBOOD is de populairste voordeelwebwinkel. De webshop ging er namelijk voor de tiende keer met de bokaal voor Website van het Jaar in deze categorie vandoor, tijdens de awarduitreiking op 22 november. VoucherVandaag.nl won de prijs voor Beste Website in dezelfde categorie.

Al een decennium mag iBOOD zich de populairste voordeelwebsite noemen. De medewerkers van iBOOD zijn dolenthousiast, vertelt het bedrijf op hun website. "Natuurlijk is het winnen van deze prijs voor ons een bekroning op het harde werk, maar het is nog meer de bevestiging dat onze community nog steeds gek is op mooie dingen, en blij is met de aanbiedingen die we dagelijks voorschotelen. En dat onze community zo betrokken is dat we met zeker 10 keer zoveel stemmen als de nummer 2 in onze categorie winnen.. dát. Dát maakt ons megatrots."

De vakprijs 'Beste Website' in de categorie voordeelwinkels ging naar VoucherVandaag.nl. Na drie eerdere nominaties heeft de webshop dit jaar de hoofdprijs in de wacht gesleept. Vouchervandaag liet twaalf concurrenten, waaronder Groupon, Social Deal en Vakantieveilingen, achter zich. Op Emerce is de reactie van een trotse algemeen directeur Wilfred Neuteboom te lezen: “Een hele mooie prestatie voor Vouchervandaag.nl, dat dit jaar via een wildcard mee mocht doen aan de wedstrijd. Toen we de wildcard kregen was mijn doel gesteld: de website van het jaar verkiezing van 2018 winnen! Ik ben supertrots dat we deze mijlpaal hebben behaald.”

Doorontwikkelen

VoucherVandaag.nl heeft er volgens Neuteboom een goed jaar op zitten. “We zien onze klantenbase groeien en dat onze klanten ons trouw zijn. Dat geeft ons het vertrouwen om door te ontwikkelen en telkens aan de wensen en behoeftes van onze klanten te willen blijven voldoen. Dit doen we mede door in te spelen op de trends en nieuwe marktontwikkelingen”.

Grooste verkiezing

Dit jaar werd de verkiezing voor de achttiende keer gehouden. De website van het jaar verkiezing is één van de grootste online publieksprijzen die jaarlijks wordt uitgereikt aan de beste en populairste websites van Nederland. Binnen 37 categorieën kiest het Nederlandse publiek zijn favoriete site en beoordeelt die op inhoud, navigatie, design en aanbevelingsintentie. Per categorie zijn er twee prijzen: de Beste Website, die het hopogste op deze punten scoort, en de Populairste website. Deze site heeft het hoogst aantal stemmen behaald.

Geplaatst op 27 november 2018

Delen via:

Lianne

Over Lianne

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content netjes wordt gepresenteerd. Met haar krachtige teksten informeert deze koopjesjager jou over het laatste nieuws uit de wereld van aanbiedingen, kortingen en e-commerce.

« Terug naar het berichtenoverzicht

    Om te reageren moet je eerst inloggen

    Email*

    Wachtwoord*

    Blog je mee?

    Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

    Bericht insturen

    Nieuws melden

    Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

    Nieuws melden

    JouwAanbieding blog

    JouwAanbieding blog

    Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

    Voor ieder wat wils!

    Voor ieder wat wils!

    Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

    Vandaag

    Jarig vandaag
    • Hans Kazan (71)Nederlandse goochelaarHans Kazan
    • Patty Brard (69)Nederlands TV presentatrice en zangeresPatty Brard
    • Elton John (77)Britse zanger en componistElton John
    Verleden vandaag
    • Noorwegen in Europese gemeenschap (1992)Noorwegen verzoekt om toetreding tot de Europese GemeenschapNoorwegen in Europese gemeenschap
    • Oprichting De Nederlandsche Bank (1814)Koning Willem I richt De Nederlandsche Bank (DNB) op.Oprichting De Nederlandsche Bank
    Spreuk van de dag

    Er is geen beter leven, dan een goed leven.

    Nieuwsbrief

    Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

    • Mis geen aanbieding meer!
    • Al het voordeel in je mailbox
    • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
    • Eenvoudig in- en uitschrijven
    • Ontvang exclusieve deals

    Alle deals in 1 nieuwsbrief!

    Inschrijven