Blog

iBOOD groeit verder dankzij Media Markt

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Klaas
Categorie: Dagaanbiedingen
Geplaatst op: 18/11/2015

18
nov

Een halfjaar na de overname van iBOOD door Media-Saturn Group en met het 10-jarig bestaan in het vooruitzicht, staat iBOOD aan de vooravond van verdere uitbreiding in Europa. iBOOD wil graag in de toekomst verder uitrollen in andere Europese landen. Deze toekomstplannen sluiten uitstekend aan op de ‘altijd en overal’-merkstrategie van Media Markt.

De afgelopen 10 jaar is iBOOD uitgegroeid tot een begrip bij online consumenten in Nederland. Echter, van grote uitbreiding was nooit sprake. Daar kwam verandering in toen Media-Saturn Group iBOOD een half jaar geleden overnam. Na de overname is de inkoopkracht van iBOOD enorm vergroot, iets waar jij als koopjesjager nu van profiteert. Ook wordt er de komende tijd gekeken hoe verdere uitbreiding in Europa vorm kan krijgen en er wordt gekeken naar de realisatie van een afhaaldienst. Bestelde pakketjes van iBOOD zouden dan opgehaald kunnen worden bij de dichtstbijzijnde Media Markt.

Altijd en overal

De inkoopkracht van Media Markt en het netwerk van iBOOD is een ijzersterke combinatie. Daarnaast sluit de filosofie van beide bedrijven goed bij elkaar aan. “In onze winkels gebeurt altijd wel wat,” zegt Barry van Ruiven, directeur bij Media Markt Nederland. “Winkelen moet vooral leuk zijn. En wat is er leuker dan live-shopping, waarbij je verrast wordt door de allerbeste dagaanbiedingen. Consumenten willen voor hun aankopen niet meer afhankelijk zijn van plaats of tijd. Sinds de start van onze samenwerking met iBOOD, werken we aan de verdere expansie van onze ‘altijd en overal’-merkstrategie. Consumenten moeten ons altijd kunnen vinden voor verrassende en leuke aanbiedingen, of dat nu online is of op de werkvloer.”

iBOOD community

Inmiddels heeft iBOOD een community opgebouwd met zo’n 1,7 miljoen leden, verspreid over 7 Europese landen. De website biedt haar community dagelijks hoge kortingen op elektronica, health & beauty en home & living producten. Op het productforum kunnen klanten advies vragen aan de fabrikant en klanten kunnen met elkaar productervaringen uitwisselen.

Nieuwe productcategorieën van iBOOD worden als 1ste bij de consumenten in Nederland getest. Een voorbeeld daarvan is de categorie ‘do it yourself’ waaronder producten als boormachines en gereedschapskisten vallen.

Website van het jaar

De afgelopen jaren is iBOOD 6 keer uitgeroepen tot ‘Website van het jaar’ in haar branche en hoopt de dagaanbiedingen website dit jaar voor de 7e keer de award in de wacht te slepen. Media Markt ontving onlangs voor de 10de keer de titel ‘Beste elektronica winkelketen van Nederland’.

‘Hunten’ op de beste deals

Op 25 november aanstaande begint de viering van het 10-jarig jubileum van iBOOD. 10 dagen lang krijgen bezoekers spectaculaire aanbiedingen en 3 dagen lang kunnen zij jagen op de scherpste deals tijdens ‘de Hunt’. De vorige iBOOD Hunt was op 26 en 27 augustus. Bezoekers kunnen tijdens de Hunt iedere 5 minuten rekenen op een nieuwe aanbieding en deze in de wacht slepen door de aanbiedingen op de seconde te volgen. Ook is er vanwege het 10-jarig bestaan een speciale actie waarmee bezoekers shoptegoed kunnen winnen.

Geplaatst op 18 november 2015

Delen via:

Klaas

Over Klaas

De technische man van JouwAanbieding die zijn hand niet omdraait voor een stukje code. Sinds de start is Klaas verantwoordelijk voor de techniek van het dagaanbiedingen overzicht. Ook voor andere taken draait deze alleskunner zijn hand niet om. Klaas heeft een neusje voor de beste tech deals.

« Terug naar het berichtenoverzicht

    Om te reageren moet je eerst inloggen

    Email*

    Wachtwoord*

    Blog je mee?

    Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

    Bericht insturen

    Nieuws melden

    Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

    Nieuws melden

    JouwAanbieding blog

    JouwAanbieding blog

    Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

    Voor ieder wat wils!

    Voor ieder wat wils!

    Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

    Vandaag

    Jarig vandaag
    • Peter Timofeeff (74)Nederlandse meteoroloog.Peter Timofeeff
    • Marc Overmars (51)Nederlandse voetballerMarc Overmars
    • Elle Macpherson (60)Australisch fotomodel, bijgenaamd 'The Body'.Elle Macpherson
    Verleden vandaag
    • Lenny Kuhr wint Eurovisiesongfestival (1969)Lenny Kuhr wint met het liedje: ''De Troubadour'' het Eurovisiesongfestival in Madrid.Lenny Kuhr wint Eurovisiesongfestival
    • Beatrix helpt Leger des Heils (1965)Een vermomde kroonprinses Beatrix trekt met het Leger des Heils door de binnenstad van Amsterdam.Beatrix helpt Leger des Heils
    Spreuk van de dag

    Een boer is een scheet, die de weg naar de reet niet weet.

    Nieuwsbrief

    Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

    • Mis geen aanbieding meer!
    • Al het voordeel in je mailbox
    • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
    • Eenvoudig in- en uitschrijven
    • Ontvang exclusieve deals

    Alle deals in 1 nieuwsbrief!

    Inschrijven